menü

Karacabey yaz sezonuna hazır

Karacabey yaz sezonuna hazır

Karacabey Belediyesi tarafından, ‘modern kent’ hedefi doğrultusunda ilçenin dört bir yanında gerçekleştirilen peyzaj çalışmaları, bahar aylarının gelmesi ile hız kesmeden sürüyor. Yaz sezonu öncesi ekiplerin başladığı çalışmalarda artık sona gelinirken, ortaya çıkan çalışmalar vatandaşların da beğenisini topluyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Park Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından yürütülen peyzaj çalışmaları hakkında bilgiler vererek, ilçe genelinde temizlikten, altyapıya, yol ve kaldırımlardan çevre düzenlemelerine kadar çeşitli alanlardaki çalışmaları titizlikle yürüttüklerini kaydetti.

Karacabey’e yakışan çalışmalar

Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kültürel ve sosyal alanlar ile çevre düzenlemeleri, sağlıklı ve yaşanabilir kentlerin önemli simgelerinden biridir. Bizler de ilçemizde bu anlamda yaptığımız düzenlemelerle, çalışma yapılan bölgeleri Karacabey’in adına yakışır bir hale getirdik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bahar ayları Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz için yoğun geçti. Ve yaz sezonu öncesinde de hazırlıklarımız tamamlanma aşamasına geldi. Vatandaşlarımıza ve şehrimize gelecek misafirlerimize, adeta çiçek açmış bir Karacabey sunacağız’’ ifadelerini kullandı.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2024
Cumhuriyet Meydanı No:1 KARACABEY / BURSA | Tel : 0224 676 86 40 | E-Posta: bilgi@karacabey.bel.tr