• Karacabey Belediyesi’nden ilçedeki camilere detaylı bakım

10.12.2018

Karacabey Belediyesi’nden ilçedeki camilere detaylı bakım

Karacabey Belediyesi ekipleri yılda iki defa olmak üzere, ilçedeki tüm camilerde en hijyenik ve teknolojik standartlarda detaylı bir temizleme işlemi gerçekleştiriyor.

Karacabey yatırımların gözdesi

Karacabey Belediyesi’nin yaptığı ataklarla her geçen gün dikkatleri üzerine çeken Karacabey’de, dışardan yapılan yatırımlarda da büyük bir artış yaşanıyor.

Bursa Çama İnşaat tarafından ilçe girişinde ana yol üzerine yapılan Karacabey Ticaret Merkezi (KARTİM), işletmelerin gözde yeri haline gelecek.

Proje ve Yatırım Danışmanı Sebahattin Öztürk, Belediye Başkanı Ali Özkan’a gerçekleştirdiği ziyarette projenin detaylarını paylaştı.

Yeni çekim merkezi

Ziyarette Öztürk, 13,5 dönümlük alan üzerinde ve 30 bin m2’lik kapalı alanda, 116 bağımsız bölümden oluşan ticaret merkezinin, Çanakkale-Bursa anayolu üzerinde önemli bir merkez haline geleceğini söyledi.

Karacabey’in özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği atılımın, Türkiye çapında dikkatleri üzerine çektiğine vurgu yapan Öztürk, bu potansiyelin ortaya çıkmasında Başkan Özkan’ın çabalarının önemine değindi.

Yatırımlar ilçemize değer katıyor

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da bu tarz yatırımların, ilçenin gelişimi açısından son derece önemli olduğunu dile getirerek, “Bizler, ilçemizin her alanda cazibe merkezi haline gelmesi için yoğun uğraşlar verdik, vermeye de devam ediyoruz. Artık bu çabaların meyvelerini toplama zamanı geldi. Eğitimden, spora, turizmden sanayiye kadar ilçemizin her alanında cazibesi hızla artıyor. Bu ticaret merkezi de bunun en önemli göstergelerinden biri. Böyle bir yatırımın ilçemize kazandırılmış olmasından son derece memnunuz’’ ifadelerini kullandı.