• Başkan Özkan’dan AK Parti Kadın Kollarına Teşekkür Buluşması

15.08.2017

Başkan Özkan’dan AK Parti Kadın Kollarına Teşekkür Buluşması

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ramazan ayı boyunca her akşam dar, gelirli ailelere verilen iftar yemeğinin dağıtımında gönüllü olarak görev alan AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetimine, anlamlı hizmetlerinden dolayı ‘teşekkür buluşmasında’ bir araya geldi.

Karacabey Sahilleri Pırıl Pırıl

Bursa’nın önemli yaz turizm merkezleri arasında bulunan Karacabey’deki Yeniköy, Malkara ve Kurşunlu sahilleri, temiz görüntüsüyle de adeta ‘yıldız’ gibi parlamaya devam ediyor.

Bursa’nın, Marmara Denizi boyunca uzanan en uzun sahillerine sahip Karacabey’in suları, yapılan incelemeler sonucunda “iyi kalitede su” olarak gösterildi.

Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından, Marmara Denizi’ne kıyısı bulunan Karacabey, Gemlik ve Mudanya’daki toplam 24 kamp ve plajda, 100 mililitrede bulunan bakteri sayısının, “kılavuz değerler” olarak dikkate alındığı ölçümler sonucunda, Karacabey Malkara Halk Plajı, Yeniköy Halk Plajı ve Kurşunlu Halk Plajları, ‘iyi kalite su’ olarak açıklandı.

Belirlenen kılavuz değerlerin altında kalarak, “iyi kalitede su” yani (girilebilir) olarak ölçümlenen Karacabey sahilleri, bölgede yapılan dönüşüm çalışmalarının da önemli bir yansıması olarak dikkat çekti.

Doğal Bir Turizm Destinasyonu Oluşturma Gayretindeyiz

Karacabey sahillerinde; temizlikten, altyapıya, yol ve kaldırımlardan çevre ve sosyal donatı alanı düzenlemelerine kadar, tüm alanlarda özenli çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, orman ve denizin iç içe olduğu nadir yerlerden biri olan ilçenin el değmemiş sahillerinde, yoğun dönüşüm faaliyetlerine imza attıklarını aktardı.

Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan ölçümlerin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Özkan, ilçede doğal bir turizm destinasyonu oluşturmak adına var güçleriyle çalışmalara devam edeceklerini belirterek, 3T vizyonunda önemli bir yeri bulunan turizm faaliyetlerinin, ilçe genelinde daha da yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017