• Ali Özkan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

20.04.2018

Ali Özkan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe sorunlarının yerinde belirlenip çözüm yolları bulunması konusunda, vatandaş görüşlerinin de alınması amacını taşıyan buluşmalarını kararlılıkla devam ediyor.

Karacabey Longozunda AÇEV kursiyerlerine farkındalık eğitimi

Karacabey’in eşsiz doğa harikası longoz ormanları, önemli misafirleri ağırladı.

Karacabey Longozunun misafirleri arasında, önceki gün Anne Çocuk Eğitim Vakfı üyeleri vardı. ‘Hayat Dolu Projeler’ adı altında, kadın ve çocukların ‘Doğamızı Koruyalım’ dersi için kursiyerleriyle birlikte düzenlenen faaliyet, Karacabey Belediyesi’nin de katkılarıyla gerçekleşti.

Longoz ormanına ilk kez yaptıkları bu ziyaretten çok etkilenen AÇEV kursiyerleri, longozların önemini ve dikkat edilmesi gerekenleri, belediye personeli tarafından yapılan anlatımla öğrendiler.

Katkı sağlayanlara teşekkür

Gerçekleşen ev sahipliğinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Eğitmen Neşe Halis, “En iyi eğitim şekillerinden biri olan ‘yerinde ve görerek’ yani yaşayarak anlamak çok önemli. Bugün, çevre ve doğa konusunda önemli bir dersimizi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi desteğiyle gerçekleştirdik. Katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum’’ dedi.

Longoz farkındalığı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise yaptığı açıklamada, “Bu tarz eğitici gezilere ayrıca önem veriyoruz. Biz öncelikle longozumuzun farkındalığını istiyoruz. Ve duyarlı bir nesil hedefliyoruz. Bu tarz geziler de bizim yeni kitlelere, ailelere ve çocuklara ulaşmamız için büyük bir fırsat. Bizler, bu güzel fırsatı bu şekilde değerlendirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.