• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Karacabey Kent Merkezindeki Otopark Düğümü Çözülüyor

Son dönemde belediyenin gerçekleştirdiği yatırımlarla, ‘modern kent’ görünümüne hızla yaklaşan Karacabey’de, kentin önemli bir sorunu haline gelen otopark konusuna çözüme kavuşturma adına Vergi Dairesi’nin Gazi Mahallesine taşınarak, mevcut binanın yerine otopark yapılacağı açıklandı.

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş tarafından Karacabey Belediyesi’ne yapılan ziyarette, Gazi Mahallesi’nde inşaatına başlanacak yeni vergi dairesi ile ilgili yürütülen çalışmalar gözden geçirildi.

Şehir Merkezindeki Trafikte Önemli Rahatlama Olacak

Karakaş’ın Belediye Başkanı Ali Özkan’a gerçekleştirdiği ziyarette; AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol da hazır bulunurken, Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada, otopark sorunun çözümü adına önemli çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Vergi Dairesi yerine yapılacak yeni otopark ile şehir merkezinin önemli ölçüde nefes alacağını söyleyen Ali Özkan, ilçenin bütünüyle modern kent hedefine ulaştırılması hedefiyle, yenilikçi projeleri sırasıyla devreye almaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.