Karacabey Girişine Ses Getirecek Estetik Görünüm

Karacabey Girişine Ses Getirecek Estetik Görünüm Son dönemde gerçekleştirdiği ‘modern belediyecilik’ faaliyetleri ile dikkat çeken Karacabey Belediyesi; ilçe giriş ve çıkışlarında yürütülen ve kente bambaşka bir görünüm kavuşturması beklenen peyzaj uygulamalarına hız verdi. Kentin en önemli simgeleri arasındakileylek, ayı, yarış atı, kangal köpeği, nilüfer çiçeği gibi figür ve heykellerin yanı sıra; ıhlamur ve defne ağaçlarının da yer alacağı,Bursa asfaltı üzerindeki sanayi kavşağında,16000 m2 büyüklüğündeki proje alanında yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı bilgisini veren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kentin kaynaklarını akılcı projelere aktardıklarını ifade ederek, ilçeye değer katacak çalışmaları titizlikle sürdüreceklerini kaydetti. Karacabey Belediyesi tarafından, ‘modern belediyecilik’ faaliyetleri çerçevesinde gerçekleştirilen etkin çalışmalarla, kentin adeta çehresi değişirken, ilçeye estetik bir görünüm kazandıracak yeni projeler de hız kesmiyor. Karacabey Belediyesi; ilçe giriş ve çıkışlarında yürütülen peyzaj uygulamalarını titizlikle yürütürken, şimdi de Bursa asfaltı üzerindeki sanayi kavşağında yer alan, 16000 m2 büyüklüğündeki proje alanında, Karacabey’in en önemli değerleri arasındaki leylek, ayı, yarış atı, kangal köpeği, nilüfer çiçeği gibi figür ve heykellerin yanı sıra; rekreasyon ve çim alanlarında, yine Karacabey’in simgelerinden ıhlamur ve defne ağaçlarının yer aldığı bilgisini verdi. Bursa asfaltı üzerindeki sanayi bölgesinde, hızla yürütülen proje alanındaki çalışmaları yerinde denetleyen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, amaçlarının tüm yönleri ile kalkınmış ‘modern ve müreffeh kent Karacabey’ hedefini yakalamak olduğunu kaydetti. Kentin Kaynaklarını Akılcı Projelere Aktarıyoruz Göreve geldikleri günden bu yana, ülke genelinde ses getiren ve örnek alınan pek çok projeyi şehrin kaynaklarını harekete geçirerek, akılcı yöntemlerle gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Belediye Başkanı Ali Özkan, uygulanacak projenin kent girişine estetik bir görünüm kazandıracağını söyledi. Projenin, ilçenin tüm değerlerini yansıtacağını ifade eden Ali Özkan, çevre il ve ilçelere yolculuk eden vatandaşlarda da unutulmaz farkındalık oluşturacağını kaydetti. Finansal Yönetimde ‘İş Bilenin Kılıç Kuşananın’ Anlayışı Yürütülen çalışmaları kısa sürede tamamlayacaklarını dile getiren ve bu alanın, daha önceden kullanılmayan ve görüntü kirliliği oluşturan kot seviyesi düşük bir arazi olduğunu kaydeden Ali Özkan konuşmasını; “Daha önce de pek çok kez ifade ettiğimiz gibi tüm projelerimizde akılcı bir finansal yönetim anlayışını benimsiyoruz. Kentimizin girişine, mükemmel bir görünüm kazandıracak proje alanımız 16000 m2’lik büyüklüğünde bir alan... Bu alanın kot seviyesi, asfalttan daha düşüktü ve dolgu maliyeti de 250 Bin TL civarı bir rakam tutuyordu. Biz bu dolgu işleminin otoban yüklenici firması araçları tarafından gerçekleştirilmesini sağlayarak, bütçemizden önemli bir tasarruf sağlamış olduk” dedi. Özkan ayrıca, “Diğer tüm projelerde de tekrar ettiğimiz bir atasözümüz var. Bu vesile ile burada bir kez daha tekrarlamak istiyorum: ‘İş bilenin kılıç kuşananın’ifadelerini kullandı.