• Karacabey'in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı törenlerle kutlandı

15.09.2019

Karacabey'in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı törenlerle kutlandı

Karacabey Belediyesporlu genç yetenek Palabıyık, Bursaspor’a transfer oldu

Karacabey Belediyesi’nin, ‘sportif kent’ hedefi doğrultusunda spora ve sporcuya yönelik destekleri, Türk futboluna önemli katkılar sağlamaya devam ediyor.

4 yıldır Karacabey Belediyespor alt yapısında top koşturduktan sonra Bursaspor tarafından keşfedilen 12 yaşındaki Kayra Palabıyık, bundan böyle Bursaspor U13 takımında top koşturacak.

Önceki gün Karacabey Belediye Başkanı ve Karacabeyspor Onursal Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret eden Kayra Palabıyık, babası Mehmet Palabıyık ve Karacabey Belediyespor Genel Kaptanı İlker Özdemir, katkılarından dolayı Başkan Özkan’a teşekkür ederek, spora yapılan yatırımların genç yeteneklerin keşfedilmesindeki önemine değindi.

Bursa ve Türk futbolu kazanacak

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ede Başkan Özkan da yaptığı açıklamada, “Sporun gençlerimize olan katkısı yadsınmaz bir gerçek. Bizler de bu yüzden, göreve geldikten sonra spora ciddi yatırımlar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Basketbol, voleybol, futbol, yüzme başta olmak üzere okçuluk, karate, güreş gibi pek çok sportif faaliyetlere uygun zemin hazırladık. İşte Kayra da bu sayede yeteneklerini geliştirme fırsatı yakalamış ve spor hayatı için önemli bir gelişmeye imza atmış bulunmakta. Genç kardeşimize bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyor, bu transferin Bursaspor ve Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019