• Karacabey’de sorunlar “Başkanla Yüz Yüze” çözülüyor

15.08.2019

Karacabey’de sorunlar “Başkanla Yüz Yüze” çözülüyor

Karacabey Belediyespor U-11 Futbol Takımı’nın final gururu

Karacabey Belediyespor U-11 Futbol Takımı, 15 Temmuz şehitleri adına Edirne’de düzenlenen turnuvada yenilgisiz olarak finale yükselirken, ev sahibi Edirnespor’la oynadığı ve normal süresi 0-0 biten final maçını, penaltılar sonucunda 4-2 kaybederek turnuvayı 2.likle tamamladı.

Karacabey Belediyesi’nin spora ve sporcuya yönelik destekleri başarılı sonuçlar vermeye devam ediyor.

Kıyasıya mücadeleye sahne olan turnuvaya 24 takım katılırken, Karacabey Belediyespor U-11 takımı da turnuva boyunca oynadığı 8 müsabakada sadece 1 gol yiyerek, yenilgisiz şekilde finale yükseldi.

Turnuvaya Bulgaristan’dan gelen takımlar da katılırken, Karacabey temsilcisi turnuvada 12 gol atma başarısı gösterdi.

Başkan Özkan sporcuları tebrik etti

Turnuvanın ardından sporcuları ve teknik heyeti makamında ağırlayan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, U-11 takımının turnuvada gösterdiği üstün performanstan dolayı gurur duyduklarını ifade ederek, spora ve sporcuya tam destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

U-11 takımının turnuvada Karacabey’i en güzel şekilde temsil ettiğini vurgulayan Özkan, ekibe bundan sonraki turnuvalarda başarı dileklerini iletti.

Düzenlenen ziyarette u-11 takımı teknik heyetinden Memduh Oruç, Kamil Çağlı, Cumhur Türe ve İlker Özdemir ile birlikte, tüm oyuncular yer aldı.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019