• Karacabey’de yeniden inşa edilecek okul, otopark alanı için fırsata dönüşüyor

19.02.2020

Karacabey’de yeniden inşa edilecek okul, otopark alanı için fırsata dönüşüyor

Karacabey Belediyespor Farkı Açtı.

Karacabey Belediyespor  Farkı Açtı.

En yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını 9'a çıkaran Mavi Siyahlılar şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı...

SESSİZ İLK YARI

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele eden Karacabey Belediyespor, sahasında Osmaniyespor'u konuk etti. Maça iyi başlayan Mustafa Ertem yönetimindeki Mavi Siyahlılar ilk yarıda birçok pozisyondan yararlanamadı. 14'üncü dakikada Abuzer'in pasında ceza sahasında topla buluşan Sergen'in vuruşunda top kaleci Alp'te kaldı.35'inci dakikada Hasan'ın ceza sahasına yaptığı ortayla topla buluşan Abuzer'in kafa vuruşu sonucunda top üstten auta çıkınca maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

GOL İLYAS'TAN

İkinci yarıda etkili bir oyun sergileyen Karacabey Belediyespor, aradığı golü 67. dakikada buldu. Mavi Siyahlılarda İlyas Yılmazer kullandığı serbest vuruşla meşin yuvarlağı rakip filelerle buluşturarak takımını öne geçiren golü kaydetti. Karacabey 78.dakidada İlyas ile bir kez daha bulduğu gol fırsatını değerlendiremeyince mücadeleden 1-0'lık skorla galip ayrıldı.

Aldığı galibiyet sonrasında Bursa ekibi puanını 41'e yükseltirken, Osmaniyespor 26 puanda kaldı. Lider durumda bulunan Karacabey Belediyespor, rakiplerinin puan kaybetmesiyle birlikte ikinci sırada bulunan Somaspor ile puan farkını 9'a çıkardı.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2020