Karacabey Belediyespor 4 – Gölcükspor: 0

TFF 3. Lig 3. Grup'ta bu sezon başarılı bir performans sergileyen Karacabey Belediyespor, 8. hafta mücadelesinde evinde Gölcükspor'u 4-0 mağlup etti. Geçtiğimiz hafta son sıradaki Malatya Yeşilyurt Belediyespor'a mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini alan Bursa ekibi, evinde Gölcükspor'a şans tanımadı. Mustafa Fehmi Gerçeker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilkyarısında lacivert siyahlılar, yakaladaığı fırsatlarda gole ulaşamadı. Karacabey Belediyespor, ikinci yarıya ise etkili başladı.

GOLLER ARKA ARKAYA

Bursa ekibi, devrenin hemen başında üstünlük golünü buldu. 47'de Abuzef Gaffar'la 1-0 öne geçti. Lacivert beyazlılar, 63'te ise Sadık Arda'nın golüyle farkı 2'ye çıkardı: 2-0. Mücadelenin 68. dakikasında tekrar sahneye çıkan Abuzer Gaffar rakip fileleri havalandırdı ve skor 3-0'a geldi. 90+4'te Ömer'in attığı golle de Karacabey Belediyespor, karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Bursa ekibi, yeniden 2. sıraya yükseldi.

Kaynak: İşte Karaca bu: 4-0

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019