• Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

03.06.2018

Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

Karacabey kent merkezindeki otopark sorununu kalıcı çözüme kavuşturmak adına kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, eski vergi dairesinin bulunduğu yere, 6 katlı otopark yapmak için ilk kazmayı vurdu.

Karacabey Belediyesi’nde Yeni Yapılanma

Karacabey Belediyesi bünyesinde bazı birimlerde yeniden yapılandırma yapıldı. Özellikle imar konusunda vatandaşların taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek amacı ile yapılan düzenleme ile Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne Kader Bektaş, Etüt Proje Müdürlüğü’ne Gökşan Akgör, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne ise Fırat Yazıcı getirildi.

Diğer yandan Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat yetki alanı içerisinde bulunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nü kendi isteği ile bırakarak mevcut sorumluluklarını sürdürüyor.

Konu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “İmar ve Şehircilik alanında büyüyen bir kent olmamız nedeniyle ciddi bir yoğunluk oluştu. Bu çerçevede yeni bir yapılanma oluşturduk. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları daha kısa sürede tamamlanacak. Öte yandan bazı noktalarda kamuoyuna doğru bilgi vermek adına paylaşmak isterim ki Belediye Başkan Yardımcımız İsmail Yozgat kendi alanındaki iş yoğunluklarının artması sebebiyle İmar ve Şehircilik Müdürlüğü sorumluluğunu kendi isteği ile bırakmıştır. Yeni yapılanmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.