• Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

06.12.2017

Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

Anadolu Ajansı Bursa muhabirlerinden Sergen Sezgin’in, Karacabey TJK Pansiyon Harasında çektiği fotoğraflar, uluslararası düzeyde seçkin haber kuruluşlarından “The Guardian” ile “Time’’ dergilerinde, ayın fotoğrafları arasında yer alarak, sosyal medyada yayınlandı. Başkan Ali Özkan da AA muhabiri Sezgin ile makamında bir araya gelerek, kendisini başarılarından ötürü tebrik etti.

Karacabey Belediyesi’nde Hizmet İçi Eğitimler Tam Gaz

Kent yönetiminde birbirinden eşsiz modern belediyecilik uygulamalarını hayata geçiren Karacabey Belediyesi, personel verimliliğinin artırılması ve mevcut hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi hedefiyle uygulamaya koyduğu, hizmet içi eğitimlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Karacabey Zabıta Müdürlüğü personeli için geçtiğimiz hafta düzenlenen 2 günlük eğitim çalışmasında; “Belediye Mevzuatı Uygulamaları, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatları Denetimi ve Kabahatler Kanunu” konularında detaylı bilgi sunuldu.

Ali Özkan: Karacabey 1. Lig Belediyeleri Arasına Yükseliyor

Konu ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren ve göreve başladıkları ilk günden itibaren, belediyenin güçlü ve sürdürülebilir bir finansal yapıya kavuşması adına gerçekleştirilen yapısal reformlar sayesinde, Karacabey’in her geçen gün ‘1.Lig Belediyeleri’ arasına daha da yaklaştığını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Modern ve Müreffeh Kent Karacabey’ hedefine mutlaka ulaşılacağını kaydederken, son dönemde ilçeye kazandırılan yatırımların da bunun en güzel kanıtı olduğunu söyledi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017