• Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

03.06.2018

Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

Karacabey kent merkezindeki otopark sorununu kalıcı çözüme kavuşturmak adına kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, eski vergi dairesinin bulunduğu yere, 6 katlı otopark yapmak için ilk kazmayı vurdu.

Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde Yeni Dönem

Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde yeni bir dönem başladı.

Zabıta ekipleri bundan böyle, görevlerini ses ve görüntü kaydeden cihazlarla sürdürecek. Alınan yeni ekipmanlarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Özkan, “Bizler teknolojik yatırımları destekliyor ve çağın getirdiği yenilikleri es geçmiyoruz. İşte bu cihazlar da bunlardan biri… Bu sayede gerek vatandaşlarımızın, gerekse zabıtamızın mağduriyetinin ortadan kalkacağına inanıyoruz” dedi.

Darbeye ve suya dayanıklı

Yeni cihazların, uzun süreli ses ve görüntü kaydı yapabildiğini aktaran Başkan Özkan, “Bu cihazlar, uzun süreli ses ve görüntü kaydı yapabilirken, aynı zamanda uydu takip sistemi, gece görüş kamerası, fotoğraf çekimi gibi çeşitli özelliklere de sahip. Darbeye ve suya dayanıklı olan bu kameralar, dış koşullarda kullanılmak için üretildi. Belediyemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun’’ açıklamasında bulundu.