Karacabey Belediyesi Yeni Minibüs Hattını Devreye Aldı

Karacabey Belediyesi Yeni Minibüs Hattını Devreye Aldı Karacabey’in en büyük nüfusa sahip Gazi Mahallesi ile Sırabademler ve Yeni Mahalle’de oturan vatandaşlar için yeni bir minibüs hattı kurulması adına, Bursa Büyükşehir Belediyesi-UKOME nezdinde girişimlerde bulunan Karacabey Belediyesi, yapmış olduğu başvurulardan olumlu sonuç aldı. Son dönemde yürürlüğe koyduğu birbirinden eşsiz projeyle, vatandaşlardan tam not almayı başaran Karacabey Belediyesi’nden, şimdi de Gazi Mahallesi sakinleri için müjdeli bir haber geldi. Karacabey’in en büyük nüfusa sahip Gazi Mahallesi ile Sırabademler ve Yeni Mahalle’de oturan vatandaşlar için yeni bir minibüs hattı kurulması adına Bursa Büyükşehir Belediyesi-UKOME nezdinde girişimlerde bulunan Karacabey Belediyesi, yapmış olduğu başvurulardan olumlu sonuç alırken, oluşturulan yeni hattın hizmete başladığı duyuruldu. Vatandaşlardan Teşekkür Belediyen yapılan açıklamada; Devlet Hastanesi, Hicaz Kahve, Ulubatlı Hasan Camii, Şaypa, Adliye, Heykel, Garaj hattını takip edecek yeni minibüs hattının, oldukça geniş bir toplum kesimine hitap ettiğinin altı çizilirken, konu ile ilgili görüşlerini ifade eden vatandaşlar da gerçekleştirilen hizmet için teşekkürlerini dile getirdi.