Karacabey Belediye Gençlik ve Spor Yönetim Kurulu Belirlendi

Karacabey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü geçen hafta gerçekleştirdiği olağan kongre sonrası ilk toplantısını başkanlık odasında yaptı.Yapılan toplantıda yönetim şu şekilde belirlendi; Yönetim Kurulu Başkanı:Ali Özkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı:Murat Avinç, Sayman,Sekreter,Mali ve İdari İşler Sorumlusu:Serkan Dur, Genel Kaptan:İlker Özdemir, Şube Sorumluları; Futbol:Feti Toprak, Basketbol:Feti Toprak-Burak Koto, Güreş:Feti Toprak, Karate:Feti Toprak, Teniz:Feti Toprak, Yüzme:Feti Toprak, Basın Sözcüsü:Uğur Koçak, Federasyon Temsilcisi:Murad Bertan, Tesisler Sorumlusu:Ahmet Şen, Altyapı Sorumlusu:Yusuf Kaplanbaşoğlu, Hukuk İşleri Sorumlusu:Sait Mete Sökmen olarak belirlendi.