• Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

22.10.2018

Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

İlçenin muhtelif yerlerinde inşa edilecek otopark alanları ile Karacabey’deki otopark sorununu tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Özkan, “İlçemizde giderek artan araç yoğunluğu sebebiyle, sıkça gündeme gelen otopark konusu, bizim de üzerinde titizlikle durduğumuz konulardandı. Bu konuda, ilçenin çeşitli noktalarında belirlediğimiz alanları kullanıma açıyoruz. Projelerimiz tamamlandığında, ilçemizdeki bu sorunu kökten çözeceğiz” dedi.

Karacabey Bal-Göç Derneği’nden Başkan Özkan’a Ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın önceki günkü ziyaretçileri arasında, Karacabey Bal-Göç Dernek Başkanı Niyazi Saygılı ve Yönetim Kurulu üyeleri yer aldı.

Başkan Ali Özkan’ın makam odasında gerçekleşen ziyarette, Dernek Başkanı Niyazi Saygılı, sıcak ve samimi karşılaşmasından dolayı Başkan Ali Özkan’a teşekkürlerini dile getirdi.

Yapılan görüşmede, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (Bal-Göç) çalışmaları dile getirilirken, Karacabey’in de nüfusunun büyük bir bölümünü Balkan göçmenlerinin oluşturduğunun altı çizildi.

Başkan Özkan’dan Başarı Dileği

Başkan Ali Özkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bizler ilçemize odaklı her türlü hizmet ve faaliyetin destekçisiyiz. Bal-Göç de ilçemizin güçlü ve önde gelen derneklerinden. Bugüne kadar yapılan çalışmaları da yakından takip etme şansımız oldu. Bu açıdan, derneğinizin başarılı çalışmalarının devamını diliyorum’’ dedi.