• Karacabey'de Alkollü Mekanlar İlçe Dışına Taşınıyor,

11.08.2018

Karacabey'de Alkollü Mekanlar İlçe Dışına Taşınıyor,

Karacabey ilçesinde şehir içinde faaliyet gösteren içkili mekanlar şehir dışına taşınacak. Bu amaçla başlatılan proje kapsamında, içkili mekanlar için belirlenen arazide inşaata başlandı.

Karacabey Bal-Göç Derneği’nden Başkan Özkan’a Ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın önceki günkü ziyaretçileri arasında, Karacabey Bal-Göç Dernek Başkanı Niyazi Saygılı ve Yönetim Kurulu üyeleri yer aldı.

Başkan Ali Özkan’ın makam odasında gerçekleşen ziyarette, Dernek Başkanı Niyazi Saygılı, sıcak ve samimi karşılaşmasından dolayı Başkan Ali Özkan’a teşekkürlerini dile getirdi.

Yapılan görüşmede, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (Bal-Göç) çalışmaları dile getirilirken, Karacabey’in de nüfusunun büyük bir bölümünü Balkan göçmenlerinin oluşturduğunun altı çizildi.

Başkan Özkan’dan Başarı Dileği

Başkan Ali Özkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bizler ilçemize odaklı her türlü hizmet ve faaliyetin destekçisiyiz. Bal-Göç de ilçemizin güçlü ve önde gelen derneklerinden. Bugüne kadar yapılan çalışmaları da yakından takip etme şansımız oldu. Bu açıdan, derneğinizin başarılı çalışmalarının devamını diliyorum’’ dedi.