• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Kaldırım işgalini önleyen Başkan Özkan’a kadınlardan teşekkür

Ziyarette Karacabeyli kadınlar adına konuşan AK Parti Kadın Kolları  Başkanı Hamiyet Özenli, “Engelli kadınlarımız başta olmak üzere bebek arabalı kadınlarımız ve hepimiz uygulamadan çok memnunuz. Artık, kaldırımlardan rahatlıkla geçebiliyoruz. Bu uygulama için başkanımıza ve Karacabey Belediyesine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaldırımlarla ilgili başlattıkları uygulamalara ilişkin olumlu tepkiler aldıklarını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, “Kadınlardan kaldırım işgaliyle ilgili sürekli şikayetler alıyorduk. Kaldırım işgallerini kaldırdık, halkımız rahat nefes aldı. Kaldırım işgalini önlemede katılımcılık da çok önemli. Kaldırım işgali yapan kişilere hepimiz tepki  koymalıyız. Sadece kolluk kuvvetleri ve zabıta ile kaldırım işgallerini önlemek mümkün değil. Bu konuda birlikte hareket etmeliyiz” dedi.