• Karacabey Belediyesi çalışanlarına sosyal denge tazminatı

19.01.2018

Karacabey Belediyesi çalışanlarına sosyal denge tazminatı

BEM-BİR SEN ile Karacabey Belediyesi arasında imzalanan sözleşme ile memur ve sözleşmeli personel sosyal denge tazminatına hak kazandı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, sosyal denge sözleşmesiyle Ocak 2018 itibariyle belediyede görevli memur ve sözleşmeli personelin ek gelir alacağını söyledi.

Kaldırım işgalini önleyen Başkan Özkan’a kadınlardan teşekkür

Ziyarette Karacabeyli kadınlar adına konuşan AK Parti Kadın Kolları  Başkanı Hamiyet Özenli, “Engelli kadınlarımız başta olmak üzere bebek arabalı kadınlarımız ve hepimiz uygulamadan çok memnunuz. Artık, kaldırımlardan rahatlıkla geçebiliyoruz. Bu uygulama için başkanımıza ve Karacabey Belediyesine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaldırımlarla ilgili başlattıkları uygulamalara ilişkin olumlu tepkiler aldıklarını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, “Kadınlardan kaldırım işgaliyle ilgili sürekli şikayetler alıyorduk. Kaldırım işgallerini kaldırdık, halkımız rahat nefes aldı. Kaldırım işgalini önlemede katılımcılık da çok önemli. Kaldırım işgali yapan kişilere hepimiz tepki  koymalıyız. Sadece kolluk kuvvetleri ve zabıta ile kaldırım işgallerini önlemek mümkün değil. Bu konuda birlikte hareket etmeliyiz” dedi.