‘Hizmetlerle kazanan Bursa olacak’

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın geleceği için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Altepe, kentin tüm ilçelerinde yapılan hizmetlerle Bursa’nın kazanacağını söyledi. Güven tazeleyerek yeniden görevine başlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor. Merkez Valisi Kadir Koçdemir, Bursa Vali yardımcıları, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Erdoğan Bilenser ile Vakıflar Bölge Müdürü Mürsel Sarı, Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Saydam, Malatya Somuncu Baba Darende Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, Giresunlular Federasyonu Başkanı Üzeyir Aktaş ve federasyon üyeleri, Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Çınar ve Yenişehirli muhtarlar, Başkan Altepe’yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Hedef büyük Merinos Parkı’ndaki Gönül Dostları Sofrası’ndaki makamında konuklarını ağırlayan Başkan Altepe, Bursa’nın ve Bursalıların daha güzel bir geleceğe kavuşması için yapılan çalışmaları anlattı. Kentte güzel adımlar atıldığını ifade eden Başkan Altepe, “Bursa’nın hedefi büyük. Büyükşehir Belediyesi’nde 2. dönemimizde bugüne dek yaptığımız işlerden daha da güzel çalışmalara imza atacağız. Kent merkezinde ne varsa İnegöl’de de o olacak. İnegöl kazanacak, tüm ilçeler kazanacak. Atılan her adımla kazanan Bursa olacak.” diye konuştu. hizmetlerle-kazanan-bursa-olacak-3 Bursa’da yönetimin sürekliliğinin, mevcut çalışmaların nihayete ermesi için gerekli olduğuna dikkati çeken Altepe, “Bursa, bu dönem çok konuşuldu. Bundan sonra Bursa’nın adı daha da çok duyulacak. İnegöl’de de altyapıdan, mahalle konaklarına ve Beylik Hanı gibi tarihi eserlerin restorasyonuna kadar çalışmalarımızı en kısa zamanda gerçekleştireceğiz.” dedi. Başkan Altepe, İnegöl’ün üretimde ön planda olduğunu ifade ederek, ilçenin bu dönemde daha da öne çıkacağını kaydetti. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da İnegöl’de yapılması hedeflenen çalışmalarla ilgili görüştüğü Başkan Altepe’ye ilçeye katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Aktaş, Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman İnegöl’ün yanında olduğunu belirterek, ilçeyi daha iyi noktaya taşıma konusunda Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmalar yapabileceklerini vurguladı.