• ‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

26.01.2018

‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, ilçedeki miniklerle birlikte gerçekleştirilen ‘’Başkanımla okuyorum’’ projesi tüm hızıyla sürerken, 10. haftanın geride kaldığı proje kapsamında Başkan Özkan, toplum genelinde kitap okuma alışkanlığının artırılması adına bugüne dek önemli bir farkındalık yaratmayı başardı.

Hizmet içi eğitimler belediye'ye güç katıyor

Kentin yönetim sürecinde modern belediyecilik ilkelerini benimseyerek, ‘ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışı’ doğrultusunda hareket eden Karacabey Belediyesi, personel verimliliğin artırılması ve mevcut hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi adına gerçekleştirdiği hizmet içi eğitimlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Kent yönetiminde birbirinden eşsiz modern belediyecilik uygulamalarını hayata geçiren Karacabey Belediyesi, personel verimliliğinin artırılması ve mevcut hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi hedefiyle uygulamaya koyduğu hizmet içi eğitimlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Periyodik aralıklarla, tüm yıl boyu dönüşümlü olarak devam eden eğitimler, son olarak İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile geliştirilen ortak proje ile yeni bir ivme kazanırken, 2 haftalık eğitim kapsamında 15 Fen İşleri işçisine, “Yol Yapım, Bakım ve Onarım Eğitimi” verildi.

Uzman eğitimciler tarafından verilen eğitimleri başarı ile bitiren personele, düzenlenen törenle Mesleki Eğitim Belgelerini teslim eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, son üç yıldan bu yana kararlılıkla sürdürülen yenilenme, dönüşüm ve modernleşme çalışmaları ile özlenen başarı seviyesinin memnuniyet verici düzeye ulaştığına vurgu yaptı.

Özkan: Karacabey 1. Lig belediyeleri arasına yükseliyor

Göreve başladıkları ilk günden itibaren, belediyenin güçlü ve sürdürülebilir bir finansal yapıya kavuşması adına gerçekleştirilen yapısal reformlar sayesinde, Karacabey’in her geçen gün ‘1.Lig Belediyeleri’ arasına daha da yaklaştığını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘modern ve müreffeh kent Karacabey’ hedefine mutlaka ulaşılacağını kaydetti.

Başkan Özkan, son dönemde ilçeye kazandırılan yatırımların da bunun en güzel kanıtı olduğunu sözlerine ekledi.