• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

‘Halil İbrahim Sofrası’nın son durağı Okçular Mahallesi oldu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, halkla iç içe olmak ve halkın taleplerini birinci ağızdan dinlemek adına düzenlediği Halil İbrahim Sofrası buluşmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Ali Özkan, Halil İbrahim Sofrası etkinlikleri kapsamında, önceki sabah Okçular Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Sabah namazının ardından, mahalle sosyal tesisinde vatandaşlarla bir araya gelen Özkan, Muhtar Osman Danış ve mahalle sakinleri ile bölgede bugüne kadar yapılan ve ilerleyen süreçte yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Özkan’a, başkan yardımcıları ve daire müdürleri de eşlik ederek, ilgili sorulara bizzat teknik personel tarafından cevap verildi.

İstişare kültürü çok önemli

Belediye Başkanı Ali Özkan, programın sonunda yaptığı açıklamada, istişare kültürünün vatandaşa hizmetin önemli bir parçası olduğunu belirterek, bu tarz çalışmalara göreve geldikleri günden itibaren büyük önem verdiklerine değindi.

Vatandaşlar da Başkan Özkan ile birebir iletişim kurmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bu buluşmaların ilçenin gelişimine önemli katkılar sağladığını kaydetti.