• ‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

26.01.2018

‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, ilçedeki miniklerle birlikte gerçekleştirilen ‘’Başkanımla okuyorum’’ projesi tüm hızıyla sürerken, 10. haftanın geride kaldığı proje kapsamında Başkan Özkan, toplum genelinde kitap okuma alışkanlığının artırılması adına bugüne dek önemli bir farkındalık yaratmayı başardı.

‘Halil İbrahim Sofrası’nın son durağı Okçular Mahallesi oldu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, halkla iç içe olmak ve halkın taleplerini birinci ağızdan dinlemek adına düzenlediği Halil İbrahim Sofrası buluşmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Ali Özkan, Halil İbrahim Sofrası etkinlikleri kapsamında, önceki sabah Okçular Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Sabah namazının ardından, mahalle sosyal tesisinde vatandaşlarla bir araya gelen Özkan, Muhtar Osman Danış ve mahalle sakinleri ile bölgede bugüne kadar yapılan ve ilerleyen süreçte yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Özkan’a, başkan yardımcıları ve daire müdürleri de eşlik ederek, ilgili sorulara bizzat teknik personel tarafından cevap verildi.

İstişare kültürü çok önemli

Belediye Başkanı Ali Özkan, programın sonunda yaptığı açıklamada, istişare kültürünün vatandaşa hizmetin önemli bir parçası olduğunu belirterek, bu tarz çalışmalara göreve geldikleri günden itibaren büyük önem verdiklerine değindi.

Vatandaşlar da Başkan Özkan ile birebir iletişim kurmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bu buluşmaların ilçenin gelişimine önemli katkılar sağladığını kaydetti.