• Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

03.06.2018

Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

Karacabey kent merkezindeki otopark sorununu kalıcı çözüme kavuşturmak adına kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, eski vergi dairesinin bulunduğu yere, 6 katlı otopark yapmak için ilk kazmayı vurdu.

Halil İbrahim Sofrası Kurşunlu’da Kuruldu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün yapılan çalışmaları incelemek üzere, daire amirleri ile birlikte Kurşunlu Mahallesi’ne gitti.

‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliğinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Özkan, ardından mahalle muhtarı Metin Civelek ile bölgede yapılan hizmetleri inceledi.

Okuldan, camiye, piknik alanlarından temizlik ve altyapı çalışmalarına kadar, tüm faaliyetleri denetleyen Başkan Ali Özkan, daire müdürlerinden yapılan çalışmaların dökümünü de alarak, vatandaşlarla birlikte değerlendirdi.

Özveriyle Çalışıyoruz

Başkan Özkan burada yaptığı açıklamada, “Biz tüm kırsal ve merkez mahallelerimizde özveri ile çalışmaktayız. Ancak sahil bölgesindeki yerleşim yerlerimiz, dışarıya da açık bir yer olduğu için daha hassas durduğumuz noktalardır. Mahalle okulu ve camiinin boya badana işleri, çatı ve benzer tadilat çalışmaları, çevre düzenlemeleri, altyapı çalışmaları ve temizlik hizmetlerini yerinde değerlendirdik. Muhtarımızla zaten sürekli temas halindeyiz. Bu bölgemizdeki yeni mesire alanlarına da gün geçtikçe yeni hizmetler ekleme gayretindeyiz. Biliyorsunuz ki Ihlamur Park bu bölgenin yükselen yıldızı oldu. Yaz aylarında olduğu gibi bu dönemde de çokça ziyaretçiye ev sahipliği yapmaktadır’’ dedi.

Muhtar Metin Civelek de Başkan Özkan’a yapılan çalışmalardan ötürü teşekkürlerini ileterek, mahalle halkının ve yazlıkçıların hizmetlerden duyduğu memnuiyeti ifade etti.