• Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

22.10.2018

Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

İlçenin muhtelif yerlerinde inşa edilecek otopark alanları ile Karacabey’deki otopark sorununu tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Özkan, “İlçemizde giderek artan araç yoğunluğu sebebiyle, sıkça gündeme gelen otopark konusu, bizim de üzerinde titizlikle durduğumuz konulardandı. Bu konuda, ilçenin çeşitli noktalarında belirlediğimiz alanları kullanıma açıyoruz. Projelerimiz tamamlandığında, ilçemizdeki bu sorunu kökten çözeceğiz” dedi.

‘Halil İbrahim Sofrası’ Karacabey’de Kuruldu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın ilçenin dört bir yanında vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve beklentilerini dinlediği ‘Halil İbrahim Sofrası’ isimli vatandaş buluşmaları, tüm hızıyla sürüyor.

Başkan Ali Özkan, ‘Halil İbrahim Sofrası’ buluşmalarına Hürriyet Mahallesi’nde devam etti.

Sabah namazını Hürriyet Mahallesi Camii’nde kıldıktan sonra, mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Ali Özkan, burada mahallelilerle birlikte kahvaltı yaptı.

Kahvaltının ardından mahalle sakinleri ile istişarelerde bulunan Özkan, vatandaşların sorunları ve taleplerini, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte not alarak değerlendirdi.

İstişare Kültürü

Mahalle Muhtarı İsmail Atik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, vatandaşlar da istişare kültürünün önemine vurgu yaparak, Başkan Özkan’a teşekkürlerini iletti.

Topyekûn Gelişimi Hedefliyoruz

Belediye Başkanı Ali Özkan da yaptığı açıklama ile ‘Halil İbrahim Sofrası’  buluşmalarını çok önemsediklerini belirterek, “Bu buluşmalarımızı merkez-kırsal ayırt etmeden kahvehanelerde, camilerde kararlı bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyoruz.  Tüm ilçe genelinde, büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak gerçekleştirilen büyük ölçekli yatırımlar, giderek ivme kazanmış durumda. Karacabey’in topyekûn gelişimi adına yoğun çaba göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.