• Kırkpınar'ın provası Karacabey'de start alıyor

22.05.2018

Kırkpınar'ın provası Karacabey'de start alıyor

2 Haziran Cumartesi günü iftardan sonra gerçekleştirilecek olan yağlı güreşlerde, tüm ‘Altın Kemer’ sahibi Kırkpınar başpehlivanlarının boy göstereceği açıklanırken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, tüm güreş tutkunlarını Karacabey’de ağırlamaktan gurur duyacaklarını kaydetti.

'Halil İbrahim Sofrası' Buluşmaları Sürüyor

İlçenin dört bir yanında vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan, mahalle sakinleriyle buluşmalarını sürdürüyor. Ali Özkan, son olarak Kıranlar Mahallesi’ne giderek, ‘Halil İbrahim Sofrası’na yeni bir halka daha ekledi. Başkan Ali Özkan, Kıranlar Camii’nde kılınan sabah namazısonrası mahalle kahvesinde kurulan sofrada vatandaşlarla aynı masayı paylaşarak, onların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Merkez - kırsal ayırt etmeden bütün mahalleleri ziyaret etmeyi hedeflediklerini anlatan Ali Özkan, “Toplantılarımızın bir yenisini daha bugün gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Karacabey Belediyesi olarak, meclis üyelerimizle beraber çeşitli vesilelerle vatandaşlarımızla bir arada olmaya çalışıyoruz. Bu vesilelerden bir tanesi de organize ettiğimiz sabah kahvaltıları. İlçemizdeki 85 mahallede kahvehanelerde, camilerde bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Belediyemizden taleplerinizi dinlemeyi, sizlerle beraber bunları değerlendirmeyi ve çözüm yollarını ortak akılla geliştirmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.