menü

Emirsultan Gençlik Parkı açıldı

Emirsultan Gençlik Parkı açıldı

İlçenin sahip olduğu birbirinden eşsiz değerlerin, Bursa ve ülkemiz gündemine taşınması hedefiyle, hayatın her alanına yönelik ciddi atılımlara imza atan Karacabey Belediyesi tarafından oluşturulan sosyal alanlara Emirsultan Gençlik Parkı da eklendi.

Parkın açılışında konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, parkta çocuk oyun grupları, top sahası ve spor aletlerinin yer aldığını belirterek, bu tür çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Karacabey Belediye Başkan Ali Özkan tarafından başlatılan yenilikçi hamlelerle birlikte, kentin estetik görünümü ile sosyal hayatına katkı sunan projeler de hız kesmiyor.

İlçeyi çevresel görünüm anlamında da yepyeni bir yüze kavuşturmak adına hayata geçen çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Her semtte parklar oluşturan Karacabey Belediyesi, şimdi de Emirsultan Gençlik Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Parkın açılışını mahalle çocuklarıyla birlikte yapan Özkan, ardından çocuklarla kısa bir süre futbol oynadı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Özkan, parkta sohbet ederek talepleri not almayı da ihmal etmedi.

Sürdürülebilir gelişimi esas alıyoruz

Emirsultan Gençlik Parkı’nın açılışında konuşan Başkan Özkan, göreve geldikleri ilk günden bu yana tüm kent genelinde çalışmalarına hızla devam ettiklerini söyledi. Merkez kırsal ayırt etmeden her mahalleye vatandaşların hayat kalitesini yükseltecek hizmetler götürmeye çalıştıklarına dikkat çeken Özkan, “Bizim için Karacabey’in her bir noktası aynı öneme sahip. Bu anlamda projelerimiz devam ediyor. İmkanlarımız dahilinde bu tür çalışmalara imza atmayı tüm hızıyla sürdüreceğiz” dedi.

Parkta çocuk oyun grupları, top sahası ve spor aletlerinin yer aldığını dile getiren Özkan, modern belediyecilik anlayışıyla sürdürülebilir gelişimi esas aldıklarını ve bu kapsamda ilçe genelindeki çalışmalarına kararlı adımlarla devam edeceklerini kaydetti.

Emirsultan Gençlik Parkı’nın açılışına Başkan Ali Özkan’ın yanı sıra , İlçe Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Emirsultan Mahalle Muhtarı Murat Önal, MHP İlçe Başkanı Hilmi Kaya, İlçe Sağlık Müdürü Volkan Çiğdem ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2024
Cumhuriyet Meydanı No:1 KARACABEY / BURSA | Tel : 0224 676 86 40 | E-Posta: bilgi@karacabey.bel.tr