• Karacabey'de Alkollü Mekanlar İlçe Dışına Taşınıyor,

11.08.2018

Karacabey'de Alkollü Mekanlar İlçe Dışına Taşınıyor,

Karacabey ilçesinde şehir içinde faaliyet gösteren içkili mekanlar şehir dışına taşınacak. Bu amaçla başlatılan proje kapsamında, içkili mekanlar için belirlenen arazide inşaata başlandı.

'Efsane'den Başkan Özkan'a ziyaret Kaynak: 'Efsane'den Başkan Özkan'a ziyaret

Karacabey Birlikspor'un yeni hocası Ali Nail Durmuş, KKaracabey Birlikspor Onursal Başkanı Ali Özkan'ı ziyaret etti.

Hedeflerinin play-off olduğunu söyleyen Başkan Ali Özkan, 'Teknik direktör olarak Bursaspor'un efsane futbolcusu Ali Nail Durmuş hocamız ile anlaştığımız için mutluyuz. İlk yarıya bakarak eksik bölgelere hocamızın nezaretinde yaptığımız ve yapacağımız takviyelerle play-off oynamayı istiyoruz. İlk yarıdan daha iyi performans sergileyerek, taraftarımızın yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz' dedi.

TESİSTEN ETKİLENDİM...

14 sene sonra tekrar Bursa'ya geldiğini belirten Karacabey Birlikspor teknik direktörü Ali Nail Durmuş, seneler sonra kendi evine geldiği için mutlu olduğunu ifade etti. Durmuş, 'Karacabey Birlikspor'un şuan yapılan tesisleri beni çok etkiledi. Türkiye'de birçok kulüpte olamayan ve sadece üst düzey takımlarda yer alan tesislerin burada yapılması ilçe sporu adına çok sevindirici. Belediye Başkanımızın spora verdiği desteğin Karacabey için bir şans olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla bende bu şans içerisinde, 14 yıl sonra geldiğim Bursa'da el birliğiyle başarılı olmayı istiyorum. Buraya geldiğim için çok mutluyum' diye konuştu.

Kaynak: 'Efsane'den Başkan Özkan'a ziyaret