• Yaren Leylek ve Balıkçı Adem Amca’nın belgeseline uluslurarası ödül

21.01.2020

Yaren Leylek ve Balıkçı Adem Amca’nın belgeseline uluslurarası ödül

Efsane futbolcu Ali Gültiken’in Karacabey sevgisi bir başka

Beşiktaş’ta forvette top koşturduğu dönemde Ali-Metin-Feyyaz üçlüsünden biri olarak efsaneleşen ve milli takımda da başarıyla top koşturmuş olan Ali Gültiken, futbol kariyerinin ardından tarım sektörüyle ilgilenmeye başlamıştı.

Bu kapsamda yolu Karacabey ile kesişen Gültiken, önceki gün Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem’le birlikte Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Karacabey’i çok sevdiğini belirten ve tarımla alakalı sık sık ilçeye geldiğini kaydeden Gültiken, ayrıca TFF 3. Lig’de mücadele eden Karacabey Belediyespor’un ligdeki başarılı mücadelesini de keyifle izlediğini belirtti.

Şehrimizde daha sık görmek isteriz

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Türk futbolunun efsane isimlerinden biri olan Sayın Gültiken’i şehrimizde ağırlamak mutluluk verici. Kendisinin Karacabey’e olan alakası ve takımımız hakkındaki izlenimleri bizleri ayrıca mutlu etti. Kendisini burada daha sık görmek isteriz’’ dedi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2020