Bursa Garnizon Komutanı’ndan Belediye Başkanı Ali Özkan’a Ziyaret

Bursa İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ı ziyaret ederek kendisiyle görüş alışverişinde bulundu. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün Bursa İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu'nu Karacabey'de misafir etti. Bursa İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu'nun Belediye Başkanı Ali Özkan'a gerçekleştirdiği ziyarette, Karacabey Garnizon Komutanı Binbaşı Erdal Özköroğlu da hazır bulunurken, gündemde yer alan konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Tuğgeneral Hacıoğlu'na Çini Jesti Tuğgeneral Hacıoğlu, kendisine gösterilen yakın ilgi ve misafirperverlik için Başkan Özkan'a teşekkürleri ile birlikte plaket takdiminde bulunurken Başkan Özkan da konuğunu Karacabey'de ağırlamaktan ilçe halkı adına gurur duyduklarını dile getirerek ilçe değerlerinin sembolize edildiği çini tabak hediye etmeyi de ihmal etmedi.