• Karacabey Belediyesi’nde ‘Ortak Akıl ve İstişare Toplantıları’ Sürüyor

21.09.2017

Karacabey Belediyesi’nde ‘Ortak Akıl ve İstişare Toplantıları’ Sürüyor

Karacabey Belediyesi tarafından, ‘Modern Belediyecilik’ anlayışı çerçevesinde her hafta periyodik şekilde düzenlenen, ‘Ortak Akıl ve İstişare Toplantıları’ hız kesmeden devam ederken; Başkan Ali Özkan, bu toplantıların mevcut başarıların da ana kaynağı olduğunu söyledi.

Binlerce kişinin katılım sağladığı Leylek Festivali'ne ilgi büyüktü

Çok sayıda kişinin ilgiyle takip ettiği ‘Uluslararası Leylek Festivali' renkli görüntülere sahne oldu. Eskikarağaç Mahallesi'nde yapılan festivalde halk oyunları, sihirbaz gösterileri, çeşitli yarışmalar, çocuklar için oyun parkurları ve şişme oyun grupları, bisiklet turu, tekne turu, fener alayı yapılırken, mahallî ürün stantları da yeraldı.

Avrupa Leylek Köyleri Birliği'ne üye olan ilçede bu festivale ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Karacabey'in gelişimi için 3T vizyonu adı altında bir vizyon planı belirlemiştik. Karacabey'in büyümesi ve gelişmesi açısından tarım olmazsa olmazımız.  Bunun yanında teknolojik yatırımlar olmalı ve turizm yatırımları da mutlaka desteklenmeli. Ekolojik turizm açısından gerçekten çok şanslı bir coğrafyadayız” diyerek Eskikaraağaç Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017