• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Binlerce kişinin katılım sağladığı Leylek Festivali'ne ilgi büyüktü

Çok sayıda kişinin ilgiyle takip ettiği ‘Uluslararası Leylek Festivali' renkli görüntülere sahne oldu. Eskikarağaç Mahallesi'nde yapılan festivalde halk oyunları, sihirbaz gösterileri, çeşitli yarışmalar, çocuklar için oyun parkurları ve şişme oyun grupları, bisiklet turu, tekne turu, fener alayı yapılırken, mahallî ürün stantları da yeraldı.

Avrupa Leylek Köyleri Birliği'ne üye olan ilçede bu festivale ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Karacabey'in gelişimi için 3T vizyonu adı altında bir vizyon planı belirlemiştik. Karacabey'in büyümesi ve gelişmesi açısından tarım olmazsa olmazımız.  Bunun yanında teknolojik yatırımlar olmalı ve turizm yatırımları da mutlaka desteklenmeli. Ekolojik turizm açısından gerçekten çok şanslı bir coğrafyadayız” diyerek Eskikaraağaç Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017