• Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

03.06.2018

Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

Karacabey kent merkezindeki otopark sorununu kalıcı çözüme kavuşturmak adına kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, eski vergi dairesinin bulunduğu yere, 6 katlı otopark yapmak için ilk kazmayı vurdu.

‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

Karacabey Belediyesi ve Özel Tan Okulları ile ortaklaşa gerçekleştirilen ‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı.

Diğer haftalarda olduğu gibi bu hafta da Belediye Başkanı Ali Özkan, ilkokul öğrencileri ile makamında buluşarak, öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

10. haftanın geride kaldığı proje kapsamında Başkan Özkan, toplum genelinde kitap okuma alışkanlığının artırılması adına bugüne dek önemli bir farkındalık yaratmayı başardı.

Başkanla aynı masada kitap okuma heyecanı

Bu haftaki buluşmada, gelen minik misafirleri kapıda karşılayan Başkan Ali Özkan, okuma öncesi hepsiyle sohbet ederek sorularını cevapladı.

Ardından okuma etkinliğine geçilirken, minikler Başkan Özkan’ın dağıttı kitapları okudular. Öğretmenlerinin de kendilerine eşlik ettiği programda minikler, Başkan Özkan’la aynı masada kitap okumanın heyecanını yaşadı.

Etkinlik sonrasında ise her zaman olduğu gibi Başkan Ali Özkan, öğrenciler ve öğretmenleri ile birlikte kahvaltı yaptı.