• Karacabey Belediyesi’nden ilçedeki camilere detaylı bakım

10.12.2018

Karacabey Belediyesi’nden ilçedeki camilere detaylı bakım

Karacabey Belediyesi ekipleri yılda iki defa olmak üzere, ilçedeki tüm camilerde en hijyenik ve teknolojik standartlarda detaylı bir temizleme işlemi gerçekleştiriyor.

‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

Karacabey Belediyesi ve Özel Tan Okulları ile ortaklaşa gerçekleştirilen ‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı.

Diğer haftalarda olduğu gibi bu hafta da Belediye Başkanı Ali Özkan, ilkokul öğrencileri ile makamında buluşarak, öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

10. haftanın geride kaldığı proje kapsamında Başkan Özkan, toplum genelinde kitap okuma alışkanlığının artırılması adına bugüne dek önemli bir farkındalık yaratmayı başardı.

Başkanla aynı masada kitap okuma heyecanı

Bu haftaki buluşmada, gelen minik misafirleri kapıda karşılayan Başkan Ali Özkan, okuma öncesi hepsiyle sohbet ederek sorularını cevapladı.

Ardından okuma etkinliğine geçilirken, minikler Başkan Özkan’ın dağıttı kitapları okudular. Öğretmenlerinin de kendilerine eşlik ettiği programda minikler, Başkan Özkan’la aynı masada kitap okumanın heyecanını yaşadı.

Etkinlik sonrasında ise her zaman olduğu gibi Başkan Ali Özkan, öğrenciler ve öğretmenleri ile birlikte kahvaltı yaptı.