• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

''Başkanımla Okuyorum''

Karacabey Belediyesi tarafından başlatılan ve Özel Tan Okulları 2/A sınıfı öğrencileri ile gerçekleştirilen 'Başkanımla Okuyorum' etkinliği, önceki gün Belediye Başkanı Ali Özkan'ın makam odasında gerçekleşti.

Başkan Ali Özkan'ın da bizzat yer aldığı etkinlik kapsamında minikler, belediye başkanı ile aynı masada kitap okuma heyecanını yaşadı.

Etkinliğe katılan sınıf öğretmenleri Nuray Bulut ile Müdür Yardımcıları Sibel Burç'un da eşlik ettiği etkinlikte, minikler Başkan Özkan'ın hediye ettiği hikâye kitaplarını okudular.

Başkan Özkan'dan Teşekkür

Belediye Başkanı Ali Özkan, bu anlamlı etkinlik için katılım gösteren öğrencilere teşekkür ederek, “Bizler, eğitime ve öğretime son derece önem veriyoruz. Bununla alakalı ilçemizde bu zamana kadar çeşitli yaptırımlarımız olmuştu. Bugün de böyle güzel bir sosyal sorumluluk projesi ile sizlerin karşısına çıkmaktan son derece mutluyuz. Sizlerle bu anlamlı etkinlikte bir araya gelmenin mutluluğunu hepimiz yaşıyoruz. Kitap okumanın giderek köreldiği ve yerini sanal ortamların aldığı günümüzde, hala kitap okuma alışkanlığını sürdüren arkadaşlarımız elbette var. Bizler, bunların çoğalması için böyle bir etkinlikte buluştuk. Bu anlamda, etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Her Hafta Salı Günü Etkinlik Sürecek

Düzenlenen etkinliğin sonunda hep birlikte kahvaltı yapılırken, Başkan Ali Özkan da minik öğrencilere süt dağıttı.

Öte yandan Başkan Ali Özkan, etkinliğin örnek olması için her hafta salı günü saat 09.30'da, belediyede farklı öğrencilerle kitap okuma etkinliğini yapacaklarını belirtti.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017