• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

''Başkanımla Okuyorum''

Karacabey Belediyesi tarafından başlatılan ve Özel Tan Okulları 2/A sınıfı öğrencileri ile gerçekleştirilen 'Başkanımla Okuyorum' etkinliği, önceki gün Belediye Başkanı Ali Özkan'ın makam odasında gerçekleşti.

Başkan Ali Özkan'ın da bizzat yer aldığı etkinlik kapsamında minikler, belediye başkanı ile aynı masada kitap okuma heyecanını yaşadı.

Etkinliğe katılan sınıf öğretmenleri Nuray Bulut ile Müdür Yardımcıları Sibel Burç'un da eşlik ettiği etkinlikte, minikler Başkan Özkan'ın hediye ettiği hikâye kitaplarını okudular.

Başkan Özkan'dan Teşekkür

Belediye Başkanı Ali Özkan, bu anlamlı etkinlik için katılım gösteren öğrencilere teşekkür ederek, “Bizler, eğitime ve öğretime son derece önem veriyoruz. Bununla alakalı ilçemizde bu zamana kadar çeşitli yaptırımlarımız olmuştu. Bugün de böyle güzel bir sosyal sorumluluk projesi ile sizlerin karşısına çıkmaktan son derece mutluyuz. Sizlerle bu anlamlı etkinlikte bir araya gelmenin mutluluğunu hepimiz yaşıyoruz. Kitap okumanın giderek köreldiği ve yerini sanal ortamların aldığı günümüzde, hala kitap okuma alışkanlığını sürdüren arkadaşlarımız elbette var. Bizler, bunların çoğalması için böyle bir etkinlikte buluştuk. Bu anlamda, etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Her Hafta Salı Günü Etkinlik Sürecek

Düzenlenen etkinliğin sonunda hep birlikte kahvaltı yapılırken, Başkan Ali Özkan da minik öğrencilere süt dağıttı.

Öte yandan Başkan Ali Özkan, etkinliğin örnek olması için her hafta salı günü saat 09.30'da, belediyede farklı öğrencilerle kitap okuma etkinliğini yapacaklarını belirtti.