Başkanı Ali Özkan: “Şanlı Yürüyüş Engellenemez”

Başkan Ali Özkan: “Şanlı Yürüyüş Engellenemez” İşgalci emperyalist güçlerin maşası, FETÖ/PDY hainlerince gerçekleştirilen ve asil milletimizin püskürttüğü darbe girişiminin hemen ardından başlayan ‘Demokrasi Nöbetleri’, ülke genelinde olduğu gibi Karacabey’de de tüm kararlılığı ile sürerken, bu kapsamda ilçede anlamlı bir etkinliğe daha imza atıldı. Karacabey Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Demokrasi ve Şehitler Yürüyüşü’nde tek yürek haline gelen tüm siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, bürokratlar, muhtarlar ve vatandaşlar, ilçe stadından Cumhuriyet Alanı’na kadar yürürken, vatandaşlara seslenen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, demokrasi sevdalısı ve mazlumların umudu Türk milletince, şanlı bir yürüyüş başlatıldığını belirterek, bu yürüyüşün de asla engellenemeyeceğini söyledi. Karacabey Belediyesi’nce organize edilen ‘Demokrasi ve Şehitler Yürüyüşü’ etkinliği kapsamında, ilçedeki tüm siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, bürokratlar, mahalle muhtarları ve vatandaşlar, ilçe stadı önünden ‘Demokrasi Nöbetleri’nin yaklaşık 25 gündür kararlılıkla sürdürüldüğü şehir merkezindeki Cumhuriyet Alanı’na kadar yürürken, organizasyonda demokrasi şehitlerinin asla unutulmayacağı mesajı verildi. ‘Demokrasi Nöbetleri’nin sürdürüldüğü ‘Cumhuriyet Alanı’nda vatandaşlara seslenen ve coşkulu konuşmalarından birini daha gerçekleştiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, vatanına sahip çıkan tüm ilçe halkının gösterdiği duyarlılığın ve vatan sevgisinin, her türlü takdirin üzerinde olduğunu dile getirirken, söz konusu vatan olduğunda millet evlatlarının, aralarındaki yapay ayrımları kaldırıp atabilmesinin, emperyalist batı dünyasını şaşkınlığa uğrattığını söyledi. Milletimizin Şanlı Yürüyüşünü Hiçbir Güç Engelleyemeyecektir Başkan Ali Özkan konuşmasını, şu sözlerle noktaladı: “Emperyalist ve işgalcilerin hesap edemedikleri gerçek gücümüz, 15 Temmuz akşamında ve sonrasında asil milletimiz tarafından en güzel şekilde sergilenmiştir. Mazlumların umudu olan milletimizin, 1071’de başlayan şanlı yürüyüşünü artık hiçbir güç engelleyemeyecektir.”