• Başkan Ali Özkan’dan ortak akılla gelecek vurgusu

09.04.2019

Başkan Ali Özkan’dan ortak akılla gelecek vurgusu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, seçimlerin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni dönemin ardından ilk mesai gününde kademe sahasında başkan yardımcıları, daire müdürleri ve personel ile buluşan Özkan, “Biz hepimiz bir ekibiz ve aynı masadayız. Ortak akılla Karacabey’i hep birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Başkan Özkan’dan Roman vatandaşlara destek sözü

Karacabey Roman Kültürünü Yaşatma ve Eğitim Derneği Başkanı Erkan Bağlamacı ve dernek yönetimi önceki gün düzenledikleri ziyaretle, Belediye Başkanı Ali Özkan’a başarı dileklerini iletti. Ziyarette Özkan, Dernek Başkanı Bağlamacı’ya aktif çalışmalarından ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarette derneğin çalışmaları hakkında Başkan Özkan’a bilgi veren Bağlamacı, desteklerinden ötürü de Özkan’a teşekkürlerini ileterek, başarıdileklerinde bulundu.

Kültürel zenginlik

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Özkan da “Roman kültürü, dünyanın farklı bölgelerine yayılmış zengin ve renkli bir kültürdür. Bizler de roman vatandaşlarımızın daha iyi yaşam koşullarına sahip olması, özellikle de roman gençlerinin eğitim ve istihdamları başta olmak üzere daha müreffeh yaşam koşullarına kavuşturulması için çaba göstermeye devam edeceğiz. Dernek Başkanı Erkan Bağlamacı, büyük bir fedakârlık yaparak kendi şahsi dükkanını, dernek yararına karşılıksız 5 yıl boyunca tahsis etmiş ve büyük takdir toplamıştı. Bizler de bu duygu ve düşüncelerle kendisini tebrik ediyor, Roman vatandaşlar adına teşekkür plaketimizi kendisine takdim ediyoruz’’ diyerek, Bağlamacı’ya plaket takdiminde bulundu.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019