• Başkan Ali Özkan’dan ortak akılla gelecek vurgusu

09.04.2019

Başkan Ali Özkan’dan ortak akılla gelecek vurgusu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, seçimlerin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni dönemin ardından ilk mesai gününde kademe sahasında başkan yardımcıları, daire müdürleri ve personel ile buluşan Özkan, “Biz hepimiz bir ekibiz ve aynı masadayız. Ortak akılla Karacabey’i hep birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Başkan Özkan’dan madde bağımlılığı ile mücadeleye destek

Ülkü Ocakları Karacabey İlçe Başkanı Alper Karahan ve ocak yöneticilerinin Belediye Başkanı Ali Özkan’a gerçekleştirdiği ziyarette, Ülkü Ocakları tarafından hazırlanan ‘Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Platformu ve Projeler Atlası’ kitapçığı hediye edildi. Ziyarette Başkan Özkan, bu tür farkındalık çalışmalarının mutlaka desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Ülkü Ocakları Karacabey İlçe Başkanı Alper Karahan ve ocak yöneticileri önceki gün gerçekleştirdiği ziyarette, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından madde bağımlılığıyla mücadeleye ilişkin hazırlanan kitap, Başkan Özkan’a hediye edildi.

Ziyarette konuşan Ülkü Ocakları Karacabey İlçe Başkanı Alper Karahan, “Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticilerimizin hazırlamış olduğu ‘Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Platformu ve Projeler Atlası’ kitapçığını, Belediye Başkanımız Ali Özkan’a getirdik. Bu tür projelerin toplum geneline yaygınlaşması için çalışmaların artarak sürmesi gerekiyor. Bu vesileyle projemize gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Özkan’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz’’ dedi.

Farkındalık çalışmaları desteklenmeli

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Özkan da yaptığı açıklamada, “Bu tarz sosyal projelerin ortaya konulması çok önemli. Bu tür farkındalık çalışmaları mutlaka desteklenmelidir. Karacabey Belediyesi olarak da gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması için özellikle spora teşvik edici çalışmalara öncelik veriyoruz. Bu projenin toplum genelinde önemli geri dönüşler sağlayacağına inanıyor ve kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019