• Başkan Ali Özkan’dan ortak akılla gelecek vurgusu

09.04.2019

Başkan Ali Özkan’dan ortak akılla gelecek vurgusu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, seçimlerin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni dönemin ardından ilk mesai gününde kademe sahasında başkan yardımcıları, daire müdürleri ve personel ile buluşan Özkan, “Biz hepimiz bir ekibiz ve aynı masadayız. Ortak akılla Karacabey’i hep birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Başkan Özkan’dan Karacabey halkına teşekkür

Karacabey’de, belediye başkanlığını yeniden kazanan Cumhur İttifakı'nın AK Parti adayı Ali Özkan, seçimlerde kendisine ve Cumhur İttifakı’na verilen destekten dolayı tüm Karacabey halkına teşekkür etti.

Karacabeylilerin yerel seçimlerde üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiğini aktaran Özkan, ilçede gönül belediyeciliğinin kazandığını, ‘benzersiz kent’ hedefi doğrultusunda da vakit kaybetmeden çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Ülke olarak, sağduyu ve sorumluluk bilinciyle bir seçimi daha geride bıraktıklarını kaydeden Başkan Özkan, demokratik bir ortamda gerçekleşen Karacabey seçimlerinde de sandığa katılımın yüksek olduğunu anımsattı.

İstikrar kazandı

“Karacabey’de samimiyet, tevazu, hizmet ve istikrar kazandı” diyen Ali Özkan, “Türkiye, 31 Mart yerel seçimlerinde bir kez daha demokrasi sınavını başarıyla verdi. Karacabeyli vatandaşlarımız da teveccüh göstererek, bu seçimde bizlere güvendi ve istikrarın sürmesini istedi. Oynanan sayısız kirli oyuna rağmen Karacabey yine büyüklüğünü gösterdi ve sağduyuyla hareket etti. Şimdi vakit, herkesin başkanı olma vakti. Şahsımı yeniden belediye başkanlığına layık gören ve desteğini esirgemen tüm Karacabeylilere şükranlarımı sunuyorum. Büyük Karacabey için benzersiz kent hedefimiz için yeni projelerimizi sırasıyla devreye almaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de Allah’ın izniyle, Karacabey’i Karacabeylilerle birlikte yönetmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019