• Karacabey’de sorunlar “Başkanla Yüz Yüze” çözülüyor

15.08.2019

Karacabey’de sorunlar “Başkanla Yüz Yüze” çözülüyor

Başkan Özkan’dan ‘ekip’ vurgusu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, sahada büyük bir özveriyle görev yapan Temizlik İşleri personeli ile bir araya gelerek, çalışmalarında başarılar diledi. Göreve geldikleri günden bu yana vatandaş memnuniyetini en üst seviyede sağlamak için hep birlikte sorumluluk aldıklarını ifade eden Özkan, ekip ruhunun ve arkadaşlığın güzel hizmetleri de beraberinde getirdiğine vurgu yaptı.

“Vatandaşlarımızın beklentilerini en üst seviyede gerçekleştirebilmek, memnuniyeti artırmak, şikâyet oranını azaltabilmek için hep birlikte gayret ediyoruz” diyen Özkan, “Belediyecilikte mesai kavramı diye bir şey yok. Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizler de görev süreniz boyunca azami özen gösteriyorsunuz. Şimdiye kadar verdiğiniz hizmetlerden ve özverili çalışmalarınızdan dolayı Karacabey halkı adına hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Karacabey’in geleceğine katkı

Artan yaşam standartlarıyla birlikte, vatandaş beklentilerinin de her geçen gün arttığına ve çıtanın yükseldiğine vurgu yapan Özkan, “Vatandaşlarımız için hep daha iyisini yapmak durumundayız. Çünkü çıta çok yükselmiş durumda. Tabii bu bir ekip işi, bizler yol arkadaşıyız. Buradaki uyum güzel olursa, arkadaşlık ilişkileri güzel olursa, verilen hizmetler de güzel oluyor. Bu da bize olumu şekilde yansıyor. Sizlerin önerilerini ve taleplerini önemsiyoruz. Karacabey'in geleceğine katkı sağlamak için bu tip geri bildirimler, bizim yolumuza da ışık tutacaktır” ifadelerini kullandı.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019