• Karacabey'de Alkollü Mekanlar İlçe Dışına Taşınıyor,

11.08.2018

Karacabey'de Alkollü Mekanlar İlçe Dışına Taşınıyor,

Karacabey ilçesinde şehir içinde faaliyet gösteren içkili mekanlar şehir dışına taşınacak. Bu amaçla başlatılan proje kapsamında, içkili mekanlar için belirlenen arazide inşaata başlandı.

Başkan Özkan’dan ‘Dünya Kadınlar Günü’nde “her kadın bir çiçektir” mesajı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gerçekleştirdiği bir dizi etkinlikle kutladı.

‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kutlama etkinliklerine, belediye personelini ziyaret ederek başlayan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe merkezinde de gerçekleştirdiği ziyaretlerde, vatandaşlara sunduğu karanfillerle Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Özkan etkinliklerde, “Her kadın bir çiçektir” mesajı vermeyi ihmal etmedi.

Tüm kadınların hak ettiği değere kavuşmasını diliyorum

Eli öpülesi kadınlarımızın bir gün değil, her gün hatırlanması gerektiğine dikkat çeken ve herkesin annesine gösterdiği saygıyı, diğer kadınlara da göstermesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Ali Özkan; “Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı, her şeyimiz olan kadınlarımızın hak ettiği gerçek değere bir an önce ulaşması dileğiyle, tüm kadınlarımıza sağlık ve mutluluklar diliyor ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de içtenlikle kutluyorum” şeklinde konuştu.