• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Başkan Özkan’dan Başsavcı Atbaş’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede yeni göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Ali Özkan, Karacabey’de görevi devralan Cumhuriyet Başsavcısı Atbaş’a yeni görevinin, hem ilçeye hem kendisine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Karacabey’in Güzelliklerini Tanıttı

Ziyarette Özkan, Karacabey’in güzelliklerinden bahsetmeyi de ihmal etmedi. Atbaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Özkan’a teşekkürlerini iletti.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017