• Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

20.02.2018

Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

Bursa’da önceki hafta oynanan 3 karşılaşmanın ardından, bu hafta sonu Tekirdağ’da oynanan 3 karşılaşmayı da kazanarak, 6’da 6 yapan Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol takımı, 2. Profesyonel Voleybol Ligi’ne ‘merhaba’ dedi.

Başkan Özkan’dan Başsavcı Atbaş’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede yeni göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Ali Özkan, Karacabey’de görevi devralan Cumhuriyet Başsavcısı Atbaş’a yeni görevinin, hem ilçeye hem kendisine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Karacabey’in Güzelliklerini Tanıttı

Ziyarette Özkan, Karacabey’in güzelliklerinden bahsetmeyi de ihmal etmedi. Atbaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Özkan’a teşekkürlerini iletti.