• Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

25.09.2017

Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

Karacabey Kent Konseyi tarafından düzenlenen, kaldırım işgallerinin masaya yatırıldığı ve siyasi partilerin ilçe başkanları ile kadın kollarının da katıldığı panelden, ‘Kaldırım İşgallerine Son’ kararı çıktı. Panele tekerlekli sandalyesi ile katılan engelli bir vatandaşın, ‘Kaldırımlar bizimdir, ben kaldırımda yürümek istiyorum” şeklindeki sitem içeren sözleri, katılımcılardan yoğun alkış ile destek bulurken, panelde zabıta kontrollerinin sıklaştırılması ve duyarsızlık gösteren kişilere de gerekli cezaların kararlılıkla uygulanması istendi.

Başkan Özkan’dan Başsavcı Atbaş’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede yeni göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Ali Özkan, Karacabey’de görevi devralan Cumhuriyet Başsavcısı Atbaş’a yeni görevinin, hem ilçeye hem kendisine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Karacabey’in Güzelliklerini Tanıttı

Ziyarette Özkan, Karacabey’in güzelliklerinden bahsetmeyi de ihmal etmedi. Atbaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Özkan’a teşekkürlerini iletti.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017