• Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

03.06.2018

Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

Karacabey kent merkezindeki otopark sorununu kalıcı çözüme kavuşturmak adına kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, eski vergi dairesinin bulunduğu yere, 6 katlı otopark yapmak için ilk kazmayı vurdu.

Başkan Özkan’dan Başsavcı Atbaş’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede yeni göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Ali Özkan, Karacabey’de görevi devralan Cumhuriyet Başsavcısı Atbaş’a yeni görevinin, hem ilçeye hem kendisine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Karacabey’in Güzelliklerini Tanıttı

Ziyarette Özkan, Karacabey’in güzelliklerinden bahsetmeyi de ihmal etmedi. Atbaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Özkan’a teşekkürlerini iletti.