• Başkan Ali Özkan’dan ortak akılla gelecek vurgusu

09.04.2019

Başkan Ali Özkan’dan ortak akılla gelecek vurgusu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, seçimlerin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni dönemin ardından ilk mesai gününde kademe sahasında başkan yardımcıları, daire müdürleri ve personel ile buluşan Özkan, “Biz hepimiz bir ekibiz ve aynı masadayız. Ortak akılla Karacabey’i hep birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Başkan Özkan’dan Aygül’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü olarak göreve başlayan Hamit Aygül’ü makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Karacabey’deki tarım ve çevre ile ilgili yapılan projeler konuşulurken, Başkan Özkan, Aygül’e yeni görevinde başarılar diledi.

Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Gökşen Akgör’ün de yer aldığı ziyarette, Karacabey ile ilgili projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Başkan Özkan, ziyarette Hamit Aygül’e yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Tarım ve doğal yaşam alanı vurgusu

Ziyarette, Karacabey’de tarım ve çevre üzerinde yapılan projeler üzerinde istişarelerde bulunulurken, ilçenin önemli başlıklarından biri olan tarım ve hayvancılık faaliyetleri de konuşuldu.

Ziyaretin ardından Aygül Karacabey’e davet edilirken, ilçenin tarım ve doğal yaşam alanları ile öne çıktığı belirtildi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygül de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, en yakın zamanda Karacabey’e gelerek incelemelerde bulunacaklarını ifade etti.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019