• Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

17.01.2019

Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

Karacabey Belediye Başkan’ı Ali Özkan’ın, 3 yıldır sürdürmekte olduğu “Başkanımla Okuyorum” projesi, eğitim camiasından da büyük takdir topluyor. Önceki gün Özkan’a ziyarete gelen Tan Okulu Lise Müdürü Ebru Tekin ve öğrenciler projeden övgü ile bahsederek, duyarlılığından ötürü Başkan Özkan’a teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Özkan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Başkanı Ali Özkan mesajında, Türk milletinin vatan topraklarını düşman işgalinden temizlediği 30 Ağustos Zaferi’nin, tüm dünya milletlerine bağımsızlık yolunda örnek olduğunu anımsatarak, bu zaferin geçmişte olduğu gibi bugün de milletimize ilham vermeye devam ettiğini söyledi.

Asil Türk milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlattığı istiklal mücadelesinin, zorlu şartlara ve imkansızlıklara rağmen başarıya ulaştığını aktaran Özkan, büyük zaferin 96. yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Eşi benzeri görülmemiş mücadele

Türk milletinin o dönem gösterdiği üstün mücadelenin, emperyalist güçlere karşı bağımsızlık mücadelesi yürüten tüm mazlum milletler için umut kaynağı olduğunu belirten Başkan Özkan, “Kurtuluş Savaşı'nı, tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran Türk milleti, tarih boyunca vatan sevgisinin en güzel örneklerini başarıyla sergilemiştir. Asil milletimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı o dönemde gösterdiği güçlü iradeyi, 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde de bir kez daha gösterdi. Türk milleti bir olduğunda, omuz omuza olduğunda, üstesinden gelemeyecek zorluk yoktur. Bu vesileyle, vatanımızı kahramanca savunan başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019