• Karacabey Belediyesi’nden ilçedeki camilere detaylı bakım

10.12.2018

Karacabey Belediyesi’nden ilçedeki camilere detaylı bakım

Karacabey Belediyesi ekipleri yılda iki defa olmak üzere, ilçedeki tüm camilerde en hijyenik ve teknolojik standartlarda detaylı bir temizleme işlemi gerçekleştiriyor.

Başkan Özkan’a Yolağzı Mahallesi’nde sevgi seli

‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliklerini hız kesmeden sürdüren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın son durağı, Yolağzı Mahallesi oldu. Mahalle kahvesinde kurulan sofrada vatandaşlarla aynı masayı paylaşarak, mahalle sakinlerinin sorun ve çözüm önerilerini birebir dinleyen Başkan Özkan’ı, vatandaşlar da çiçeklerle karşıladı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin dört bir yanını mahalle mahalle gezerek, ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliklerine ara vermeden devam ediyor.

Başkan Ali Özkan tarafından, sorunların yerinde tespit edilip, birebir görüşmelerle çözüm yollarının aranmasına yönelik gerçekleştirilen etkinliklere, önceki gün Yolağzı Mahallesi’nde devam edildi. Mahalle sakinleri Başkan Özkan’ı çiçeklerle karşıladı.

Yolağzı Camii’nde kılınan sabah namazı sonrası, mahalle kahvesinde kurulan sofrada vatandaşlarla aynı masayı paylaşan Başkan Ali Özkan, mahalle sakinlerinin sorun ve çözüm önerilerini birebir dinledi.

Merkez-kırsal ayırt etmiyoruz

Ziyaretlerde konuşan Başkan Ali Özkan, “Belediye olarak, Halil İbrahim Sofrası ismini verdiğimiz vatandaş buluşmalarında, merkez - kırsal ayırt etmeden; kahvehanelerde, camilerde bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Karacabey Belediyesi'nden herhangi bir talebiniz, isteğiniz, sıkıntınız varsa onları dinlemeye, sizlerle beraber değerlendirmeye ve çözüm yollarını geliştirmeye her zaman hazırız ve bunu geliştirerek sürdürme konusunda da son derece kararlıyız” dedi.

Başkan Özkan’ı ağırlamaktan gurur duyduk

Belediye Başkanı Ali Özkan ile aynı masayı paylaşmaktan ve sorunlarını yüz yüze aktarma fırsatı bulmaktan dolayı duydukları memnuniyeti aktaran Yolağzı Mahallesi sakinleri de; “Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsüne kavuşmamız ve modern belediyecilik imkânlarından faydalanmamız, mahallemize çok önemli katkılar sağlıyor. Bununla yanında, yetkililerin de bu tip çalışmalar kapsamında mahallemize gelerek, taleplerimizi birebir dinlemesinden büyük gurur duyduk” şeklinde konuştu.