• Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

17.01.2019

Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

Karacabey Belediye Başkan’ı Ali Özkan’ın, 3 yıldır sürdürmekte olduğu “Başkanımla Okuyorum” projesi, eğitim camiasından da büyük takdir topluyor. Önceki gün Özkan’a ziyarete gelen Tan Okulu Lise Müdürü Ebru Tekin ve öğrenciler projeden övgü ile bahsederek, duyarlılığından ötürü Başkan Özkan’a teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Özkan sanayi esnafını dinledi

Yapılan incelemelere Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın yanı sıra BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Hakan Kaya, Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Yağcı, başkan yardımcıları ve daire amirleri katıldı. Meseleleri yerinde tespit etmek için sanayi esnafını ziyaret ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ali Özkan, “Pazartesi günleri daire müdürlerimizle ve başkan yardımcılarımızla toplantı yapıyoruz. Bu haftaki toplantımızı Sanayi Sitesi’nin içerisinde yaptık. Sanayi Sitesi’ni gezdik. Sıkıntıları yerinde tespit ettik. Alt yapıyla ve yollarla ilgili esnaflarımızın talepleri oldu. En büyük sıkıntı alt yapı. Bir taraftan BUSKİ Şube Müdürlüğü, bir taraftan belediye, Karacabey ekonomisinin can damarlarından biri olan Sanayi Sitesi’ndeki eksikliklerin giderilmesi için gayret gösterecek. Sanayi Sitesi’nin girişiyle ilgili esnaflarımızın bir talebi vardı. Bununla ilgili de çalışmalara başladık. Artık kara yoluna giriş ve çıkışlar Sanayi Sitesi’nden daha rahat bir şekilde gerçekleşecek” dedi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019