• Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

22.10.2018

Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

İlçenin muhtelif yerlerinde inşa edilecek otopark alanları ile Karacabey’deki otopark sorununu tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Özkan, “İlçemizde giderek artan araç yoğunluğu sebebiyle, sıkça gündeme gelen otopark konusu, bizim de üzerinde titizlikle durduğumuz konulardandı. Bu konuda, ilçenin çeşitli noktalarında belirlediğimiz alanları kullanıma açıyoruz. Projelerimiz tamamlandığında, ilçemizdeki bu sorunu kökten çözeceğiz” dedi.

Başkan Özkan sanayi esnafını dinledi

Yapılan incelemelere Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın yanı sıra BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Hakan Kaya, Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Yağcı, başkan yardımcıları ve daire amirleri katıldı. Meseleleri yerinde tespit etmek için sanayi esnafını ziyaret ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ali Özkan, “Pazartesi günleri daire müdürlerimizle ve başkan yardımcılarımızla toplantı yapıyoruz. Bu haftaki toplantımızı Sanayi Sitesi’nin içerisinde yaptık. Sanayi Sitesi’ni gezdik. Sıkıntıları yerinde tespit ettik. Alt yapıyla ve yollarla ilgili esnaflarımızın talepleri oldu. En büyük sıkıntı alt yapı. Bir taraftan BUSKİ Şube Müdürlüğü, bir taraftan belediye, Karacabey ekonomisinin can damarlarından biri olan Sanayi Sitesi’ndeki eksikliklerin giderilmesi için gayret gösterecek. Sanayi Sitesi’nin girişiyle ilgili esnaflarımızın bir talebi vardı. Bununla ilgili de çalışmalara başladık. Artık kara yoluna giriş ve çıkışlar Sanayi Sitesi’nden daha rahat bir şekilde gerçekleşecek” dedi.