• Başkan Özkan, Karacabey’e salça tesisleri kazandırma konusunda ısrarcı

27.10.2020

Başkan Özkan, Karacabey’e salça tesisleri kazandırma konusunda ısrarcı

Başkan Özkan, Numan Kurtulmuş’a Karacabey’in güzelliklerini anlattı

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Çanakkale programı dönüşünde Karacabey’de Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya geldi.

Yapılan çalışmaları ve projeleri aktardı

Karacabey molasında Kurtulmuş ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey’in son yıllarda gerçekleştirdiği atılımlardan bahsederek, 3T vizyonu çerçevesinde kent genelinde sürdürülen çalışmalar ve projeler hakkında da Kurtulmuş’a bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özkan, “Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Karacabey ziyaretinden mutluluk duyduk. Kendisine, ilçemizi daha detaylı anlatma imkânı bulduk. Çalışmalarımız hakkında da çeşitli bilgilendirmelerde bulunduk. Kendisi de daha sonra bir program yaparak, Karacabey’e mutlaka gelmek istediğini söyledi. Ziyareti için Sayın Kurtulmuş’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Atatürk Kültür Parkında gerçekleşen ve son derece verimli geçen görüşmede Başkan Özkan, daha detaylı bir ziyaret için Kurtulmuş’u Karacabey’e tekrar davet etti.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2020