• ‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

26.01.2018

‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, ilçedeki miniklerle birlikte gerçekleştirilen ‘’Başkanımla okuyorum’’ projesi tüm hızıyla sürerken, 10. haftanın geride kaldığı proje kapsamında Başkan Özkan, toplum genelinde kitap okuma alışkanlığının artırılması adına bugüne dek önemli bir farkındalık yaratmayı başardı.

Başkan Özkan, BTSO Heyetiyle Birlikte ABD’de MUSİAD’ın Konuğu Oldu

Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında, ‘Texworld USA Fuarı’na katılmak üzere Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) heyeti ile birlikte ABD’ye giden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, MUSİAD ABD üyelerinin misafiri oldu.

New York kentinde gerçekleşen ve Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı toplantıda, iki ülke arasında ticari ilişkilerin geliştirilmesi yönünde, karşılıklı işbirliği geliştirme süreçleri hakkında fikir alışverişleri yapıldı.

MÜSİAD ABD New York Başkanı Yavuz Orta’nın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyon, tüm katılımcılar açısından oldukça verimli geçerken, BTSO heyeti MUSİAD’dan gelen talepleri de değerlendirmeye aldı.

Amerikan Pazarı Türkiye Açısından Çok Önemli

Kendilerini en güzel şekilde ağırlayan MUSİAD ABD üyelerine teşekkürlerini ileten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, MÜSİAD’ın Amerika’ya yapılacak ticaret konusunda önemli bir köprü vazifesi gördüğüne değinerek, Türk iş dünyasının Amerika’daki ticaret gelişimini en üst düzeye çıkartabilme noktasında, bu tür bağlantıların önemine vurgu yaptı.