• Başkan Özkan’dan AK Parti Kadın Kollarına Teşekkür Buluşması

15.08.2017

Başkan Özkan’dan AK Parti Kadın Kollarına Teşekkür Buluşması

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ramazan ayı boyunca her akşam dar, gelirli ailelere verilen iftar yemeğinin dağıtımında gönüllü olarak görev alan AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetimine, anlamlı hizmetlerinden dolayı ‘teşekkür buluşmasında’ bir araya geldi.

Başkan Özkan, BTSO Heyetiyle Birlikte ABD’de MUSİAD’ın Konuğu Oldu

Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında, ‘Texworld USA Fuarı’na katılmak üzere Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) heyeti ile birlikte ABD’ye giden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, MUSİAD ABD üyelerinin misafiri oldu.

New York kentinde gerçekleşen ve Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı toplantıda, iki ülke arasında ticari ilişkilerin geliştirilmesi yönünde, karşılıklı işbirliği geliştirme süreçleri hakkında fikir alışverişleri yapıldı.

MÜSİAD ABD New York Başkanı Yavuz Orta’nın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyon, tüm katılımcılar açısından oldukça verimli geçerken, BTSO heyeti MUSİAD’dan gelen talepleri de değerlendirmeye aldı.

Amerikan Pazarı Türkiye Açısından Çok Önemli

Kendilerini en güzel şekilde ağırlayan MUSİAD ABD üyelerine teşekkürlerini ileten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, MÜSİAD’ın Amerika’ya yapılacak ticaret konusunda önemli bir köprü vazifesi gördüğüne değinerek, Türk iş dünyasının Amerika’daki ticaret gelişimini en üst düzeye çıkartabilme noktasında, bu tür bağlantıların önemine vurgu yaptı.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017