• Karacabey Belediyesi’nde ‘Ortak Akıl ve İstişare Toplantıları’ Sürüyor

21.09.2017

Karacabey Belediyesi’nde ‘Ortak Akıl ve İstişare Toplantıları’ Sürüyor

Karacabey Belediyesi tarafından, ‘Modern Belediyecilik’ anlayışı çerçevesinde her hafta periyodik şekilde düzenlenen, ‘Ortak Akıl ve İstişare Toplantıları’ hız kesmeden devam ederken; Başkan Ali Özkan, bu toplantıların mevcut başarıların da ana kaynağı olduğunu söyledi.

Başkan Ali Özkan’dan Sokak Hayvanları İçin Örnek Davranış

‘Modern ve müreffeh kent’ hedefi doğrultusunda, Karacabey’in dönüşümü adına yoğun bir çalışma başlatan Karacabey Belediyesi, ortak yaşam alanlarını paylaştığımız sokak hayvanları için de kapsamlı çalışmalar yürütmeye devam ediyor.

Karacabey Belediyesi, sıcaklıkların yoğun şekilde yaşandığı yaz günlerinden en çok etkilenen sahipsiz sokak hayvanlarını unutmadı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün esnafı bizzat dolaşarak, sokak hayvanları yararına kullanılması için esnafa su kapları dağıttı.

Esnaftan, bu kapları temiz ve taze tutmalarını özellikle isteyen Özkan’ın bu duyarlı davranışı, bölge esnafı ve halktan da olumlu tepkiler aldı.

Vatandaşlarımızı Bu Konuda Duyarlı Olmaya Davet Ediyorum

3 yıla yakın süredir dağıtılan kapların, şehir aralarında kullanıldığını gördükçe mutlu olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan, “Hayvan Dostu Karacabey sloganımızla, bu alanda da gerek sahipsiz sokak hayvanları için gerekse de yaban hayvanları için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Kışın yoğun kar yağışında yabani hayvanlar için şehre yakın bölgelerde yemleme çalışmaları yapmıştık. Şimdi ise sıcak günlerde su sıkıntısı yaşamasınlar diye su kaplarımızı artırarak, ortak yaşam alanlarını paylaştığımız sokak hayvanlarına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Esnafımızı ve vatandaşlarımızı, bu konuda da duyarlı olmaya davet ediyorum’’ dedi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017