• Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

06.12.2017

Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

Anadolu Ajansı Bursa muhabirlerinden Sergen Sezgin’in, Karacabey TJK Pansiyon Harasında çektiği fotoğraflar, uluslararası düzeyde seçkin haber kuruluşlarından “The Guardian” ile “Time’’ dergilerinde, ayın fotoğrafları arasında yer alarak, sosyal medyada yayınlandı. Başkan Ali Özkan da AA muhabiri Sezgin ile makamında bir araya gelerek, kendisini başarılarından ötürü tebrik etti.

Başkan Ali Özkan’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayınladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında Başkan Ali Özkan, “Bizler, ikra-oku diye başlayan kutsal bir kitabın ve dinin mensubu, ‘ilim Çin’de de olsa gidiniz’ diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Öğrenmenin yaşı olmadığına, eğitim ve öğretimin beşikten mezara uzanan bir süreç olduğuna yürekten inan insanlar olarak, görevlerini tamamlamış ve emekli olmuş öğretmenlerimizle birlikte, halen kutsal görevlerini sürdüren tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.

Başarı Dileği

Başkan Ali Özkan mesajında, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı emanet ettiğimiz, tüm eğitim camiasını ve öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ediyor ve bu kutsal görevlerinde kendilerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Eğitime Destek Sürecek

Öte yandan Başkan Ali Özkan, göreve geldikleri günden bu yana eğitim faaliyetlerine büyük önem verdiklerini de anımsatarak, ülkemizin kalkınmasında eğitimin öncelikli faktör olduğunu ve bu doğrultuda, eğitime olan desteklerinin de kararlı bir şekilde devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017