• Başkan Özkan’dan AK Parti Kadın Kollarına Teşekkür Buluşması

15.08.2017

Başkan Özkan’dan AK Parti Kadın Kollarına Teşekkür Buluşması

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ramazan ayı boyunca her akşam dar, gelirli ailelere verilen iftar yemeğinin dağıtımında gönüllü olarak görev alan AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetimine, anlamlı hizmetlerinden dolayı ‘teşekkür buluşmasında’ bir araya geldi.

Bakan Soylu’dan Karacabey’e Övgü

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi.

Karacabey’in her anlamda sürdürülebilir gelişimi adına yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Başkan Özkan, bugüne kadar olan desteklerinden dolayı Bakan Soylu’ya teşekkür ederken, ilçenin birbirinden eşsiz doğal ve kültürel değerlerinin gün yüzüne çıkarılması adına, çalışmalarına kararlı bir şekilde devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Özkan ayrıca, 3T vizyonu çerçevesinde Karacabey’in gelişimi olduğu kadar; Bursa’nın ve ülkemizin kalkınması adına da büyük bir atılım dizisi başlatıldığına vurgu yaptı.

Karacabey’in Potansiyeli Gün Yüzüne Çıkmaya Başladı

Karacabey’in geçmişten bu yana, tarım ve hayvancılık konusunda ülkemize örnek teşkil ettiğine vurgu yapan Bakan Soylu ise özellikle son dönemde yapılan dönüşüm çalışmalarıyla birlikte, Karacabey’in turizm konusunda da ciddi mesafe kat ettiğine değinerek, ilçenin sahip olduğu değerlerin sırasıyla hayata geçirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Bakan Soylu, Karacabey’in mevcut coğrafi konumu itibariyle de Bursa’nın ve ülkemizin geleceğinde çok önemli bir potansiyele sahip olduğuna işaret ederek, Karacabey’e olan desteklerinin tüm hızıyla süreceğini sözlerine ekledi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017