• Ali Özkan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

20.04.2018

Ali Özkan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe sorunlarının yerinde belirlenip çözüm yolları bulunması konusunda, vatandaş görüşlerinin de alınması amacını taşıyan buluşmalarını kararlılıkla devam ediyor.

Ali Özkan’dan Avukatlar Günü'nde Adliye Ziyareti

Karacabey Belediye Başkan Ali Özkan, ‘5 Nisan Avukatlar Günü’ nedeni ile Karacabey Adliyesi’ni ziyaret etti.

Duruşma salonlarındaki ve avukat odasındaki avukatları tek tek kutlayan ve çiçek takdiminde bulunan Özkan, avukatların adaletin vazgeçilmez unsurları olduğuna dikkat çekerek, tüm avukatlara görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Avukatların, temel hak ve hukukun savunulmasında vatandaşlar adına kutsal bir görevi ifa ettikleri vurgusunda bulunan Özkan; “Adalet mülkün temelidir anlayışıyla, adil yargılanma hakkının ve adaletin gerçekleşmesi için çalışan, hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından biri olan ve vatandaş-devlet ilişkilerinin yürümesi için katkı sunan tüm avukatlarımızın, Avukatlar Günü'nü kutluyorum"  șeklinde konuştu.