• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Ali Özkan’dan Avukatlar Günü'nde Adliye Ziyareti

Karacabey Belediye Başkan Ali Özkan, ‘5 Nisan Avukatlar Günü’ nedeni ile Karacabey Adliyesi’ni ziyaret etti.

Duruşma salonlarındaki ve avukat odasındaki avukatları tek tek kutlayan ve çiçek takdiminde bulunan Özkan, avukatların adaletin vazgeçilmez unsurları olduğuna dikkat çekerek, tüm avukatlara görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Avukatların, temel hak ve hukukun savunulmasında vatandaşlar adına kutsal bir görevi ifa ettikleri vurgusunda bulunan Özkan; “Adalet mülkün temelidir anlayışıyla, adil yargılanma hakkının ve adaletin gerçekleşmesi için çalışan, hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından biri olan ve vatandaş-devlet ilişkilerinin yürümesi için katkı sunan tüm avukatlarımızın, Avukatlar Günü'nü kutluyorum"  șeklinde konuştu.