• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Ali Özkan: “Yaşlılar toplumun rehberidir”

‘Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yaşlılarımızın geçmiş ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşıyan en değerli varlıklar olduğu mesajını verdi.

Başkan Özkan, belediye olarak yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınması adına gerçekleştirdikleri projelerin kararlılıkla sürdürüleceğini dile getirdi.

“Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir ve bu aynı zamanda bir minnet borcudur“ diyen Özkan, belediye olarak yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınması adına gerçekleştirdikleri projelerin, kararlılıkla sürdürüleceği mesajını verdi.

“Toplumun tüm kesimleri yaşlılarımız için en iyi ortamı sağlamalı”

Başkan Ali Özkan, bir ömrün büyük kısmını, topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde, ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde yaşamalarının da önemine dikkat çekti.

Toplumun tüm kesimlerinin, yaşlılarımız için en iyi ortamı sağlaması gerektiğine vurgu yapan Başkan Ali Özkan; “Her fırsatta deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız büyüklerimizi, sadece özel gün ve haftalarda değil; yılın her gününde hatırlayarak, onların yanında olduğumuzu kendilerine hissettirmeliyiz” dedi.

Yaşlılar toplumsal rehberimizdir

Belediye olarak tüm yaşlıların, terk edilmiş ve kimsesizlik duygusuna kapılmamaları adına önemli projeler geliştirdiklerini belirten Özkan, “Bu noktada, toplumun tüm kesimlerine yönelik olduğu gibi yaşlılarımız için de çeşitli projeler geliştiriyor ve onlara sahip çıkıyoruz. Yaşlılar Haftası’nı bir kez daha yürekten kutluyorum. Toplumsal rehberimiz olan yaşlılarımızın, her fırsatta yanlarında olmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.