• ‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

26.01.2018

‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, ilçedeki miniklerle birlikte gerçekleştirilen ‘’Başkanımla okuyorum’’ projesi tüm hızıyla sürerken, 10. haftanın geride kaldığı proje kapsamında Başkan Özkan, toplum genelinde kitap okuma alışkanlığının artırılması adına bugüne dek önemli bir farkındalık yaratmayı başardı.

Ali Özkan: “Karacabey Hak Ettiği Konuma Kavuşacak”

Belediye Başkanı Ali Özkan göreve geldiğinden bu yana, ‘Modern belediyecilik’ adına bir dizi yeniden yapılanma ve revizyon hamlesi başlatan Karacabey Belediyesi, başarılı ve örnek çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, Başkan Ali Özkan, belediye birim amirliklerine denetleme ziyareti gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Alanındaki hizmet binası ile kentin muhtelif yerlerindeki hizmet birimlerini ziyaret ederek, daire amirleriyle hizmette karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları hakkında istişarelerde bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin daha önce el atılmamış sorunlarının tek tek el alındığını dile getirerek, hayata geçirilen projeler sayesinde Karacabey’in hak ettiği konuma mutlaka ulaştırılacağını kaydetti.

“Karacabey’de Hedef Daha Yaşanabilir Bir Kent”

‘Çağdaş belediyecilik’ anlayışını, göreve geldikleri ilk günden bu yana ana felsefe olarak benimsediklerini dile getiren ve akılcı yönetim adına, köklü bir reform hamlesi başlatıldığına vurgu yapan Başkan Ali Özkan, tüm sorunların tek tek ele alınarak, çözüm adına gerekli projelere başlandığını söyledi.

Ali Özkan; “Halkımızın yararına olacak her konuya el atıyor, tüm sorunlarını bir bir çözüyoruz. Modern belediyecilik kavramı neyi ifade ediyorsa, Karacabey’de de bunları fazlasıyla gerçekleştirme gayretindeyiz. İçerisinde yaşayan her bireyin mutlu olduğu, daha yaşanabilir bir kent oluşturma yönünde çalışmalarımız, ilk günkü heyecanla sürdürülmektedir“ şeklinde konuştu.