• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Ali Özkan: “Karacabey Hak Ettiği Konuma Kavuşacak”

Belediye Başkanı Ali Özkan göreve geldiğinden bu yana, ‘Modern belediyecilik’ adına bir dizi yeniden yapılanma ve revizyon hamlesi başlatan Karacabey Belediyesi, başarılı ve örnek çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, Başkan Ali Özkan, belediye birim amirliklerine denetleme ziyareti gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Alanındaki hizmet binası ile kentin muhtelif yerlerindeki hizmet birimlerini ziyaret ederek, daire amirleriyle hizmette karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları hakkında istişarelerde bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin daha önce el atılmamış sorunlarının tek tek el alındığını dile getirerek, hayata geçirilen projeler sayesinde Karacabey’in hak ettiği konuma mutlaka ulaştırılacağını kaydetti.

“Karacabey’de Hedef Daha Yaşanabilir Bir Kent”

‘Çağdaş belediyecilik’ anlayışını, göreve geldikleri ilk günden bu yana ana felsefe olarak benimsediklerini dile getiren ve akılcı yönetim adına, köklü bir reform hamlesi başlatıldığına vurgu yapan Başkan Ali Özkan, tüm sorunların tek tek ele alınarak, çözüm adına gerekli projelere başlandığını söyledi.

Ali Özkan; “Halkımızın yararına olacak her konuya el atıyor, tüm sorunlarını bir bir çözüyoruz. Modern belediyecilik kavramı neyi ifade ediyorsa, Karacabey’de de bunları fazlasıyla gerçekleştirme gayretindeyiz. İçerisinde yaşayan her bireyin mutlu olduğu, daha yaşanabilir bir kent oluşturma yönünde çalışmalarımız, ilk günkü heyecanla sürdürülmektedir“ şeklinde konuştu.