• Kırkpınar'ın provası Karacabey'de start alıyor

22.05.2018

Kırkpınar'ın provası Karacabey'de start alıyor

2 Haziran Cumartesi günü iftardan sonra gerçekleştirilecek olan yağlı güreşlerde, tüm ‘Altın Kemer’ sahibi Kırkpınar başpehlivanlarının boy göstereceği açıklanırken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, tüm güreş tutkunlarını Karacabey’de ağırlamaktan gurur duyacaklarını kaydetti.

Ali Özkan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

“Mobil Başkan Ali Özkan” sloganı ile ‘oturan değil, sorunları yerinde çözen başkan’ olacağını her fırsatta dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, vatandaş buluşmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

“Bursa’nın Mobil Başkanı” unvanlı Ali Özkan, ilçe sorunlarının yerinde belirlenip çözüm yolları bulunması konusunda, vatandaş görüşlerinin de alınması amacını taşıyan ve tüm ilçe halkında büyük memnuniyet yaratan buluşmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Göreve geldiği ilk günden bu yana, ilçenin merkezdeki 21 ve kırsaldaki 64 mahallesinde düzenlenen çeşitli etkinlikler kapsamında, vatandaş buluşmalarından duyduğu memnuniyeti aktaran Özkan, önceki gün de ilçe merkezindeki esnaf işyerlerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Ali Özkan, istişare kültürüne son derece önem verdiklerini belirterek, ilçenin daha da gelişip büyümesi adına 7 gün 24 saat çalışmayı canı gönülden sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Verimli geri dönüşler oluyor

Kent merkezindeki tüm esnaf dükkanlarını tek tek ziyaret eden ve alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Özkan, ziyaretlerde vatandaş görüşlerinin de alınmasının hedeflendiğini söyleyerek, bu ziyaretlerden verimli geri dönüşler aldıklarını kaydetti.

İstişare kültürü ile çözülemeyecek sorun yok

Vatandaş buluşmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam edeceklerini aktaran Başkan Özkan, belediye başkanlık makamını kutsal bir görev olarak kabul ettiklerini de sözlerine ekleyerek, zengin kaynaklara sahip ilçeyi güzel günler beklediği vurgusunda bulundu.